Mi a véleményetek a 10-es érzékenységű tesztcsíkokról ?
Allitolag 4 hettol nevezheto terhessegnek es onnantol is mutatja ki a teszt
De azt viszont barmelyik tesztrol allithatom hogy ha terhes vagy nem csak reggel mutatja ki
Nekem 2 pozitiv lett keso este
Kevesebb hcg-tis kimutatnak.
Amikor a 25-ösön keresni kell, akkor azon azèrt màr làtszik.
Viszint mindig èrdemes megvàrni az esedèkes menstruàciòt.
Nekem akkor is csak reggel mutattàk ki a tesztek..
Nekem ovunután 8.napon mutatta a predi, ez 7 nappal mensi előtt volt.
A 25ös teszt 2-3 nappal előtte l@tszik
Jók a 10-es tesztek viszont van hátránya.... mert sokszor esünk teherbe csupán nem maradnak meg, nem sikerül megtapadnia. Így a kémiai terhességről is tud az ember.
Magyarul a 10-es pozi teszt még nem jelent biztos terhességet. Ha mensi is kimarad akkor már lehet kezdeni örülni. Mondjuk nekem mikor a 10-es teszt halvány pozi lett 10.dpon akkor a 25-ösön is derengett, de a 25-ös 13.dpon lett szép halvány pozi, aminek már kezdtem hinni.
Én a facellet szeretem egyébként. A predit annyira nem mert a kis műanyag borítás miatt csalóka, ha idő előtt próbálkozik az ember.
Mondjuk azért ha sorra kémiai terhességeid vannak, nem árt ha tudsz róla, mert ott tuti hogy valami gond van. Kémiai pedig még a menstruáció után 2 héttel is lehet, nem csak a megtapadás a lényég.
A 10-es tesztek képesek kimutatni a nagyon korai terhességet, de ha egyszer csak mégis megjön a menstruációd, az nem azt jelenti, hogy becsapott a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!