Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan kell használni a PH tesztcsíkokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál, mert még nem jön a baba :( és szt mondta nézzünk végig egy hónapot hogyan is néz ki nálam.
Minden reggel táblázatba kell írnom a hőmet, valamint kaptam 100 db tesztcsíkot ami a vizeletben nézi a ph-t meg még két valamit.
Van hozzá tájékoztató, de ANGOLUL, a doki meg nem igazán mondta el, hogy hogyan kell használni.
Tapasztalatok, használt már valaki ilyet, ja és Szegeden a Prof. Dr.Szabó Jánosnál voltam, ha ez számít valamit.
Köszönöm.
2010. júl. 20. 10:47
1/1 anonim válasza:
szerintem így:
de ha beírod a goole-ba, hogy ph tesztcsík használata, akkor egy csomó mindent eltudsz róla olvasni. Én is így találtam meg ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!