Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Rossmanban kapható facelle...

A Rossmanban kapható facelle tesztek közül a toll és a sima tesztcsík ugyan olyan érzékenységű?

Figyelt kérdés
Ma akarok venni ilyen tesztet. Sokan ajánlják ezt a tesztet, de nem tudom hogy mindkettő ugyan olyan erősségű-e? Valamivel olcsóbb a sima tesztcsík, de annak a dobozán nincs rajta hogy 10-es érzékenységű, de a “toll” formájú teszt dobozán rajta van. Inkább az érzékenyebbet venném, ha van különbség. Köszi ha valaki tudja a választ! :)

2023. júl. 26. 06:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Az ovuláció időpontját nem tudom, de biztosan tudom hogy szombaton kell megjönnie. Mindig 28-ra jön meg, sosem késik a menzeszem.
2023. júl. 26. 16:12
 12/30 A kérdező kommentje:
A naptár szerinti 14-dik ciklus napon voltunk együtt.
2023. júl. 26. 16:13
 13/30 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt 4 nappal szépen látható volt a második csík. A tied én én személy szerint nem látok semmit 🤷‍♀️
2023. júl. 26. 16:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Persze, lehet hogy ez csak száradási csík. Meg szerintem monitor függő is hogy más hogyan látja a feltöltött fotót. Ha meg pl valaki olvasószemüveget hord, akkor az biztosan nem lát egy halványka vonalkát a T vonal helyén. Akárhogyan is, ha jelent valamit a mai csík (még ha csak én látom is), akkor holnap már erősödnie kell. Szóval, ha van fejlemény mindenképpen jelentkezem majd. Ha negatív, ha pozitív akkor is. :)
2023. júl. 26. 16:28
 15/30 anonim ***** válasza:
Rendben, szurkolok, hogy pozitív legyen. Én még csak az 5. Dpo-n vagyok, így még semmi értelme tesztelni, de nagyon bízom benne, hogy sikeres volt a hónap!
2023. júl. 26. 16:43
 16/30 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szurkolok neked! :) Mikortól tervezel tesztelni?
2023. júl. 26. 17:12
 17/30 anonim ***** válasza:
Legkorábban szombaton van értelme, de lehet hogy vasárnap fogok inkább.
2023. júl. 26. 17:14
 18/30 A kérdező kommentje:
Ha oda érsz írd majd meg az eredményt. Én örülnék neki. De persze csak ha gondolod.
2023. júl. 26. 17:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Rendben, megírom majd. Nagyon remélem, hogy összejött most, pontosan tudom az ovut, Lh teszteltem is, meg éreztem is. 1 nappal előtte voltunk együtt, úgyhogy minden adott. Bizakodom. Szivárvány babácska lenne.
2023. júl. 26. 17:30
 20/30 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked nagyon! Nekem is szivárvány baba lenne! 😊
2023. júl. 26. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!