X-epil 2db-os tesztcsík (25-ös érzékenységű) 10-12 DPO előtt esélytelen, hogy mutasson bármit is?
Érzem,hogy ebben a hónapban minden más,most sikerült szerintem. De még csak 7 dpo-nál tartok,csináltam reggel egy tesztet,és negatív lett.
Tudom,hogy valószínűleg korai,igazából a tünetek miatt csináltam meg mégis.
Mivel 2 db-os,van még egy,amit majd nemvárt előtti napon szeretnék kipróbálni.
Még nem kell elkeserednem,hogy ma negatív lett,ugye?
Én is ezt a fajtát szoktam használni. Az előző terhességemnél a nemvárt előtt 2 nappal kimutatta, bár halványan, de ott volt. Viszont azt a babát 8 hetesen elveszítettem.
Ma is teszteltem egyet x-epillel, és megint halvány csík látszik. :) Nem szeretném még beleélni magam, majd pár nap múlva (ha kibirom addig)megcsinálom a másikat is.
Köszönöm a válaszodat.
Sajnálom az előző babádat!
Most hol tartasz a ciklusban,hogy már halvány csíkod van?
Mensi előtt két nappal az nekem a 12 dpo-t jelenti,mert ovu után 14 napom van. Úgyhogy akkor még talán tényleg korai volt.
Szerintem korai, bár attól függ,hogy mikor történik a beágyazódás. Ha későn, akkor nem is fogja kimutatni a teszt csak a nemvárt napja után. Ha korábban akkor meg korábban.
Úgyhogy ne keseredj el!!! :-D
Január 28-án volt pé.
12-ére nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!