Szerintetek érdemes tesztelni vagy tuti nem vagyok terhes?
2 hete hétvégén történt az aktus és többször.
A menstruációm utáni első napon.
Pont egy hete csináltam egy tesztet és az csont negatív volt.
Vagy mitől félsz ennyire?
Nagyon kerülöd ezt a dolgot.
61
Én a hozzád hasonló embereket nagyívben kerülöm. Az előbb írtam le. Rosszabbak vagytok mint a törökök.
Örülj a megspórolt 13 euródnak, legközelebb meg húzz a bikád f.szára egy gumit. Bár ha 13 euróra verted a fogadat, akkor a 18 eurós kotont sem te fogod megvenni, az fix.
Majd 2 hét múlva felteheted ismét ezt a kérdést, várjuk nagyon.
De hiszen azt írtad múlt héten,hogy most a héten találkozunk.
Picit rasszistának tűnsz.
Ha az rasszizmus, hogy felvállalom hogy utálom a hozzád hasonló cigány viselkedésű embereket, akkor igen, rasszista vagyok.
Szóval ezzel megsértened pont nem sikerült. Ettől a balkán viselkedéstől meg hozzáállástól hányingerem van. Az értelmes magyar az ilyenektől menekül Magyarországról, ti meg jöttök utána.
Nagyon sajnálom,hogy ennyi rossz ért itt kint.
Borzalmas lehet ilyen lélekkel élni.
Gondolom nem szeretnek túl sokan ezen a világon és félsz mások szemébe mondani a véleményed. ☺️
65
Tökéletes életem van, köszönöm az aggódást. :) Szerencsére nekem telik olyan alapvető dolgokra, amik az én érdekeimet szolgálják.
Nem ér kint engem semmi rossz, csak mikor megjelennek a hozzád hasonlók a balkáni színvonallal.
Az a probléma, hogy rettentő fontos embernek gondolod magad, mert úgy érzed mindenkinek arra van kényszere, hogy veled találkozzon, meg bármit a szemedbe mondjon.
Kiscsillag, én elhiszem hogy nincsenek barátaid, nekem viszont vannak, és már említettem hogy nem égetem magam ilyen típusú magyarokkal.
Mesélgesd el ezt a sztorit sok embernek, hogy hogyan feküdtél össze valakivel, eszed természetesen nem volt, és hogyan sajnáltál minderre ca. 5000 forintot. Biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek hasonló véleménye lesz rólad, mint nekem.
66 találkoztál már vele ha ennyire akar 🤣
Ezt hajtja múlt héttől 🤣
Istenem az a bizonyos kerítés tényleg nagyon alacsony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!