Szerintetek érdemes tesztelni vagy tuti nem vagyok terhes?
2 hete hétvégén történt az aktus és többször.
A menstruációm utáni első napon.
Pont egy hete csináltam egy tesztet és az csont negatív volt.
Nagyon szánalmas emberek vagytok + rasszista patkányok
Nem értem miért kel el ítélni azért mert nincs kedve naponta 13eurot ki dobni az ablakon. Gondolom ha 5-10 napon belűl nem jőn meg neki bisztos fog veni. Enyi ésszel szabad lábon élni felnőtt nő létetekre 🤨
Mármint én mit csináltam?
Szerintem azon kívül,hogy kiírtam egy kérdést semmit.
Az,hogy ez a nő tele van feszültséggel és az agyára ment a kinti élet már más kérdés.
Én ezt teljesen vicc nélkül írom,hogy szerintem ő beteg de minimum mentálisan megcsömörlött.
Mert ilyen agressziót amit belőle egy kérdés kiváltott egészséges lelkületű emberből nem vált ki egy anonim oldal.
Cig*ányozni meg sz*rrágózni tud csak.
Pont az ilyenek szégyenítik itt kint a magyarokat és az én pofámról sül le a bőr miatta is.
Elhiszem,hogy full frusztrált mert nem könnyű itt kint de viselkedni elvileg már óvodában megtanulnak a gyerekek.
De nem is az…
Mi az isten köze van bárkinek a másik ember pénztárcájához?
Én hol nem szarom le,hogy egy anonim oldalon Jóska Pista mire és hogyan költi a pénzét…
Komolyan írom,hogy ez nem egy normális dolog ha valakiben ekkora feszültség tör elő a semmiből.
Tehát a kérdésre válaszolva. Többen estünk teherbe akkor amikor elvileg "nem lenne szabad".
Ha kicsit utána olvasol le is írják orvosok hogy ennek mi lehet az oka.
Ha abból indulunk ki h a hímivarsejt kb 5 napig életképes max, sztem kb 1 hét múlva csinálj egy tesztet és annak az eredmémye már biztos lesz.
Még mindig megismernélek kedves válaszoló…
Gondolom akkor a héten valamikor összefutunk Lustenauban..;)
58
Kár, hogy nem nő vagyok.
A szégyenítésről pedig: 15 éve még nem voltak ilyen hozzád hasonló szarevő putris cigányok Ausztriában, amióta nem kell munkavállalási engedély megszaporodtatok rendesen. Van is híretek, ettől te ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!