Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek érdemes tesztelni...

Szerintetek érdemes tesztelni vagy tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

2 hete hétvégén történt az aktus és többször.

A menstruációm utáni első napon.

Pont egy hete csináltam egy tesztet és az csont negatív volt.

2023. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szánalmas emberek vagytok + rasszista patkányok

Nem értem miért kel el ítélni azért mert nincs kedve naponta 13eurot ki dobni az ablakon. Gondolom ha 5-10 napon belűl nem jőn meg neki bisztos fog veni. Enyi ésszel szabad lábon élni felnőtt nő létetekre 🤨

2023. júl. 22. 23:42
 52/67 A kérdező kommentje:

Mármint én mit csináltam?

Szerintem azon kívül,hogy kiírtam egy kérdést semmit.

Az,hogy ez a nő tele van feszültséggel és az agyára ment a kinti élet már más kérdés.

Én ezt teljesen vicc nélkül írom,hogy szerintem ő beteg de minimum mentálisan megcsömörlött.

Mert ilyen agressziót amit belőle egy kérdés kiváltott egészséges lelkületű emberből nem vált ki egy anonim oldal.

Cig*ányozni meg sz*rrágózni tud csak.

Pont az ilyenek szégyenítik itt kint a magyarokat és az én pofámról sül le a bőr miatta is.

Elhiszem,hogy full frusztrált mert nem könnyű itt kint de viselkedni elvileg már óvodában megtanulnak a gyerekek.

2023. júl. 23. 00:09
 53/67 anonim ***** válasza:
78%
Igy igaz én nem is te rád írtam. Bocsi ha magadra veted. Nem tudom hogy ő 4-5 ezer forintot csak úgy ki dobálna az ablakon minden nap ha nem muszály ❓❓❓ de ugy látom nem csak ő van aki ijen Se***j
2023. júl. 23. 00:15
 54/67 A kérdező kommentje:

De nem is az…

Mi az isten köze van bárkinek a másik ember pénztárcájához?

Én hol nem szarom le,hogy egy anonim oldalon Jóska Pista mire és hogyan költi a pénzét…

Komolyan írom,hogy ez nem egy normális dolog ha valakiben ekkora feszültség tör elő a semmiből.

2023. júl. 23. 00:17
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a kérdésre válaszolva. Többen estünk teherbe akkor amikor elvileg "nem lenne szabad".

Ha kicsit utána olvasol le is írják orvosok hogy ennek mi lehet az oka.

Ha abból indulunk ki h a hímivarsejt kb 5 napig életképes max, sztem kb 1 hét múlva csinálj egy tesztet és annak az eredmémye már biztos lesz.

2023. júl. 23. 00:23
 56/67 A kérdező kommentje:
Igen…azóta ez ki is derült szóval elvileg lezárható ez az egész cirkusz.
2023. júl. 23. 00:24
 57/67 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk ennyi idövel utána már tuti nem vagy az ha negatív a teszt.
2023. júl. 23. 05:48
 58/67 A kérdező kommentje:

Még mindig megismernélek kedves válaszoló…

Gondolom akkor a héten valamikor összefutunk Lustenauban..;)

2023. júl. 27. 10:30
 59/67 anonim ***** válasza:
84%

58

Kár, hogy nem nő vagyok.

A szégyenítésről pedig: 15 éve még nem voltak ilyen hozzád hasonló szarevő putris cigányok Ausztriában, amióta nem kell munkavállalási engedély megszaporodtatok rendesen. Van is híretek, ettől te ne félj.

2023. júl. 27. 17:36
 60/67 A kérdező kommentje:
Nyugodtan találkozhatunk attól még ;)
2023. júl. 27. 18:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!