Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek érdemes tesztelni...

Szerintetek érdemes tesztelni vagy tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

2 hete hétvégén történt az aktus és többször.

A menstruációm utáni első napon.

Pont egy hete csináltam egy tesztet és az csont negatív volt.

2023. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
38%

Azt a k@rva de nagy a pof@d .csak nehogy a talalkabol baj legyen,majd nezem a hireket.

34 szerintem hagyd a fenebe latni mennyire intelligens a holgyemeny.

2023. júl. 22. 21:34
 42/67 A kérdező kommentje:
Mert mindenkinek csak interneten ekkora mocsok nagy a pofája.
2023. júl. 22. 21:36
 43/67 anonim ***** válasza:
40%
Ugy mint neked ..
2023. júl. 22. 21:38
 44/67 anonim ***** válasza:
32%

45

Te minek nevezed azt, aki dug fűvel-fával de egy 13 eurós tesztre nincs pénze/sajnálja rá?

Cigánykodnod kár volt ide kijönnöd.

2023. júl. 22. 21:42
 45/67 A kérdező kommentje:

De milyen dug fűvel fával?

Nem is ismersz. Mi alapon írsz bárkiről ilyet?

Neked valami mentális bajod lehet.

2023. júl. 22. 21:43
 46/67 anonim ***** válasza:
32%

48

Olyan alapon, hogy felnőtt nőként a gyakorikerdesek.hu oldalon kell kérdést kiírnod azzal kapcsolatban, hogy vajon terhes lehetsz-e, mert 2 hete megdugott valaki. Amivel alapjában véve nincs probléma, mert erre valók a terhességi tesztek. Tudod, olyan ez mint az éhség, ha éhes vagy akkor leugrasz a pékségbe aztán veszel egy zsemlét. De te ezt a lépést kihagynád, mert vagy csóró vagy, vagy valami csöves cigány, aki 20 fillérért a saját anyját eladná a garázsvásáron, csak nehogy 13 euróval kevesebb legyen a zsebében.

Ezért itt cigánykodsz egy filléres tételen. Hát meg se haragudj, nekem az ilyen "ember" egy szánalmas suttyó.

2023. júl. 22. 21:48
 47/67 A kérdező kommentje:

Rendben.

Teljesen nyitott vagyok arra,hogy ezt holnap személyesen is elmond.

2023. júl. 22. 21:49
 48/67 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom mit szolnal ha holnap mindenki ott allna elotted akikbe itt ma belepattogtal.

Fosna a picska rendesen.szaladnal mint a nyul 🤣🤣🤣🤣

2023. júl. 22. 21:55
 49/67 anonim ***** válasza:
30%

Mivel holnap vasárnap és minden zárva, ezért én inkább jövő héten találkoznék veled, tudod, engem úgy tanítottak, hogy üres kézzel nem megyünk vendégségbe, te pedig mégiscsak meginvitáltál. De persze lehet arról is szó, hogy beugrunk a Bipába vagy a gyógyszertárba és választhatsz egy számodra szimpatikus terhességi tesztet. Én állom a cehet.

Sőt, még 1 kávéra is meghívnálak (bár épp átépítik a Spar-t), ahol elmesélhetnéd, hogy felnőtt nőként hogy vagy képtelen védekezni, de ami még jobban érdekel, hogy milyen munkát végzel ami olyan keservesen fizet, hogy megterhelő számodra egy ca. 5000 forintos kiadás. Ausztriában.

2023. júl. 22. 22:08
 50/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi megy itt? Bennem már csak egy kérdés fogalmazódott meg: miért vagyok még mindig ezen az oldalon??
2023. júl. 22. 22:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!