Kiszakadt a gumi. Lehetnek terhes tüneteim? Érdemes tesztelni ha még nem kell megjönnie?
Figyelt kérdés
Kb két hete történt meg hogy kiszakadt a gumi. Az esemény utáni tablettáról lecsúsztam. 8 nap múlva esedékes a következő menzeszem. Furcsán szúr hol egyik, hol másik oldalt a petefészkem, meg néha görcsölget a hasam. Ma a mellem nagyon fáj és émelygek. Lehet azért mert terhes lettem? 😢2021. dec. 25. 18:19
1/14 anonim válasza:
tesztelhetsz mar, ha 2 hete totent abaleset.
2/14 anonim válasza:
Tesztelj. Jó eséllyel csak meg dof jönni és pms tünetek. De sajnos eléggé félidőben csúszott be ez a "baleset".
3/14 anonim válasza:
8 nappal a menstruáció előtt szerintem még nem mutatja a teszt..várd meg, hogy megjön-e és ha esetleg nem, akkor tesztelj.
4/14 anonim válasza:
Ja, hogy még 8 nap? Ezen átsiklottam 2 hét + 8 nap az 22 nap összesen. Vagyis elvileg azért jóval ovu előtt történt elvileg, ha szabályosak a ciklusaid.
5/14 A kérdező kommentje:
Szinte mindig 26-27 naposak a ciklusaim. De évente kb 3-4x porszem kerül a gépezetbe és vagy 21 napra vagy 30ra jön meg.
2021. dec. 25. 20:31
6/14 anonim válasza:
Hogy lehet lecsúszni az esemény utániról? 3 napod van rá…
7/14 anonim válasza:
Hova teszteljen még?Nyolc napja van még.Ezt az émelygést meg bebeszéled,ilyenkor semmi tünet nincs mêg!Persze lehetsz terhes simán,de az nem attol van.Amugs nem hiszem h.terhes vagy,mert ha még van 8 napod és két hete szexeltél,pont nem volt peteérésed!
8/14 anonim válasza:
Azert tesztelhet most, mert 2 hét eltelt az aktus óta. A sperma meg nem fog neki ficankolni odabent több mint egy hétig az ovulacióra várva, ha középidőben történt. De megeshet, hogy korabban volt, ezert tesztelhet mar most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!