Barátom tegnap este pont elment bennem, vagyis kozbe huzta ki.Utana egybol eszre is vettuk hogy kiszakadt a gumi. 1 órája vettem ellaone-t. A ciklusom 25.napjan járok. Keddre várom a mensim. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 15:36
1/15 A kérdező kommentje:
A mensimet mennyire fogja ez eltolni? Olvastam hogy körülbelül amugy az eredeti időpontban kell megjonnie. A 7 napos csuszas is megvan. De lehetseges hogy megis időben érkezzen?
2021. febr. 13. 15:38
2/15 anonim válasza:
Már a sztorit sem értem. Mi az hogy pont elment bennem? Miért, amúgy nem szokott? Ha meg rajta volt az óvszer, minek húztátok ki élvezés közben?
3/15 A kérdező kommentje:
Mindig vedekezunk ovszerrel de azert mielott elmenne pont kihuzza es mar csak a gumiba elvez. Most viszont pont mikor huzta ki akkor ment el. Olyan is lettem lent kivulrol. Belül nem tudom. Nem ereztem hogy elmenne. Ma egyből mentem gyógyszerét, de félek hogy megis történt valami. Remélem igy talan érthetőbb lett picit. Tényleg a ciklusom vegen járok, eleg kicsi alapbol is rá az esély de félek. A mensimet mennyire fogja ez erinteni amugy? Kedden meg fog jonni?
2021. febr. 13. 15:52
4/15 A kérdező kommentje:
De amúgy a mai nap folyamán, ugyanúgy gorcsolt a hasam mint mindig mensi elott. Es a szokásos hat es minden fajdalom is jelen van.
2021. febr. 13. 15:53
6/15 anonim válasza:
Ciki volt megkérdezni az orvost, aki felírta a receptet, vagy miért a gyakorin kérdezed?
7/15 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyenre ideje, 10 nonel indult be a szülés es meg vartak rá páran.
2021. febr. 13. 16:06
8/15 anonim válasza:
Simán terhes lehetsz. Elég kívül is az ondó odakeveredese.
A mensi ettől függetlenül megjohet, mert túl közeli a ciklus vége
9/15 anonim válasza:
2 gyerekem is akkor fogant, amikor meg kellett volna jönnie. Mi gyúrtunk rájuk, de az időzítés teljesen mindegy.
10/15 anonim válasza:
9-es. Honnan tudod, hogy pont akkor? 1 hónapban egyszer szexeltek, hogy így tudod, hogy pont akkor fogant meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!