Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátom tegnap este pont...

Barátom tegnap este pont elment bennem, vagyis kozbe huzta ki.Utana egybol eszre is vettuk hogy kiszakadt a gumi. 1 órája vettem ellaone-t. A ciklusom 25.napjan járok. Keddre várom a mensim. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 15:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az orvos nagyjából ki tudja számítani mikor is fogant a baba azt hiszem
2021. febr. 14. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudja teljesen pontosan.

Mindig visszaszámolnak az előző menstruáció első napjához. Hiába mondod meg neki, hogy te csak január 13-án szexeltél, azon kívül előtte utána 1 hónapig nem. Ő akkor is a hivatalos képlet alapján fogja megmondani, hogy hány hetes.

Azért kérdezem, furcsa, hogy valaki "lehetetlen" időben lesz terhes, és ezt pontosan tudja.

Én meg gyűjtöm a hihetetlen teherbeeséseket itt a gyk-n, aki "rendellenes" időpontban fogant, és érdekel, hogy milyen bizonyítékai ismeretei vannak erre. :)

2021. febr. 14. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt meg en sem tudtam
2021. febr. 14. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem teherbe estél.
2021. febr. 14. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
3 héttel kisebbek voltak végig, ugyanennyivel toltuk a terminust és így születtek időre. Rendszertelen a menstruációm mióta az eszemet tudom, az a csoda, hogy a másik kettő középidőben fogant. 9 vagyok.
2021. febr. 14. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!