Szerintetek káros a passzív dohányzás?
Babát tervezünk a párommal. Nem dohányzunk. Nekem van egy barátnőm, akivel heti 2-3 alkalommal találkozunk. Mindig elszív 3-4 szál cigit a beszélgetések során. Említettem neki, hogy babát szeretnénk, és nem szeretném a cigifüstöt szívni. Szerinte, ennyi mennyiségben nem is káros, sőt, a barátnője cigizett mindaddig, míg ki nem derült a terhessége. Nekem rosszul esett, hogy nem veszi figyelembe a kérésem. Azóta találkoztunk már, de ugyanúgy szívott, nekem pedig kényelmetlen volt újra megkérni.
Szerintetek ez terhesség tervezése esetén káros? Vagy én komplikálom túl?
Nyilván káros. Meg az utcára menni is az....
Gondolom nem az arcodba fujja a füstöt.
Viszont ha te megkérted valamire és még csak meg sem próbálja h ne cigizzen melletted akkor ő nem a barátnőd
Gondolom nem bent dohanyzik melletted,hanem az udvaron,szabad levegon
Ha ragyujt nyugodtan alljal odebb,ne menjen rad a fust.neked sem nehez ket lepest odebb menni
Ennyi erovel utcara se lepj ki,belelegzed a kipufogogaz t
Azert hagyjatok mar elni a dohanyosokat is.
Sosem utáltam a cigi füstöt, anyukám dohányzik, de csak az udvaron.
Viszont amikor terhes voltam konkrétan kívántam a cigi füst illatát/szagát.
Ha valaki dohányzott előttem az utcán, képes voltam menni utána és szipákolni a levegőt...
Nyílván nem minden nap, minden órajában szipkáztam a cigifüstős levegőt, de néha néha nagyon jól esett.
Olyan uncsi már ez a boszorkány üldözés. Az utcára se menj ki, mert a kipufogógáz sokkal károsabb és hidd el, nem fog miattad leállni a közlekedés 😉
Állj arrébb és akkor nem megy rád, gondolom nem direkt az arcodba fújja. Tulajdonképpen mit vársz tőle? Szokjon le a dohányzásról, mert te gyereket akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!