A nemvárt előtt 1 héttel lehet terhességi tüneteket tapasztalni, vagy ezek inkább csak beképzelt tünetek ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 10:21
2/8 anonim válasza:
Beképzelt....
A terhes tünetek úgy az 5-6. hét fele kezdődnek általában.
3/8 anonim válasza:
Terhes tüneted max akkor lehet ha + a teszt. Hiszen a tüneteket a hcg okozza, erre reagál a teszt is
4/8 anonim válasza:
Nem beképzelt tünet, de nem terhességtől van az biztos.
5/8 anonim válasza:
4# úgy értem , nekem tök sokszor van hányingerem menstruáció előtt. Illetve van ez a petefészek szurkálàs...amit sokan tévesen a beágyazódàssal kötnek össze, holott a sárgatesthormon okozza. V mondjuk a mellfàjdalom..ez is lehet menstruáció előtt tünet. Nyilvan nem a terhességtől van.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Engem a petefészek szurkálás zavart meg.
2023. júl. 19. 11:37
7/8 anonim válasza:
Nemvárt elött egy héttel van h besem ágyazódott még a petesejt csak vándorol odabent.Nem terhestünet.. A petefészek szurkálás amúgy sem utal terhességre.
8/8 Tami1996 válasza:
Szia, én pms tüneteket tapasztaltam nem várt előtt egy héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!