Július végén tesztelők vannak? :)
Figyelt kérdés
Én 21.-re nem várom. 9. próbálkozós hónapunk. Valaki hasonló helyzetben? Nagyon lassan telik az idő :(2023. júl. 17. 09:10
31/35 anonim válasza:
9.valaszolo vagyok, nekem is megjott ma. Minimalisan vagyok csalodott, de meg csak 2 honapja tettem le a fogamzasgatlot kozel 8,5 ev utan, ugyhogy azert annyira nem vagyok elkeseredve. Majd legkozelebb sikerul. Szurkolok mindenkinek!
32/35 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok, sajnos nekem is megjott ma 🙁
33/35 anonim válasza:
12es vagyok, sajnos nekem is meg jott ma 😞
34/35 anonim válasza:
Sajnálom lányok! Kitartást.
Mi 10. hónapja nem védekezünk, nehezített terepen megyünk, mert 2 hónaposak a ciklusaim. Az elején reménykedtem, aztán az utóbbi 1,5 hónapban elengedtem. Épp a világkörüli utunkat tervezzük a férjemmel, viccből mondtam neki, hogy biztos, hogy most leszek terhes, amikor menni akarunk.
1 hete menstruációs tüneteim vannak, kb azt éreztem, h bármelyik pillanatban megjöhet. Hónap elején volt ovum, mondom ha ennyi idő alatt nem jött meg, akkor ellövök egy tesztet.
Pozitív lett, hát volt meglepődés, de nagyon örültünk. Még így is maradt 9 hónapunk bejárni Európát. 😄
35/35 anonim válasza:
Megjött július 26-án :( Újabb hónap, újabb lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!