Július végén tesztelők vannak? :)
5. Pontosan így vagyok én is, mindenki terhes körülöttem.
Drukkolok mindenkinek!
Nekem 2 napja eléggé görcsöl az alhasam ilyen mensi görcs szerűen. Szerintem meg fog jönni :(
Bár a nyák olyan furcsán szokatlan már egy bő hete. Ilyen viszont még nem volt. Nagyon kíváncsi vagyok és reménykedek.
Ki mikor tesztel?🤗
En is 24.-re nem várom. Alhasam gorcsolt es mindenfele tunetem volt napokig, bar most 1-2 napja abbamaradtak a tunetek. Remelem beagyazodast ereztem😓
Derékfajas maradt meg faradtsag.
Vivi
Ha abba maradt akkor gyanús :)
A derekam nekem is szét szakad meg rettentő fáradt vagyok hiába alszok többet. Hátha ez a hónap a miénk lesz lányok! 🤞
Én is 21.re nem várom. De én nem bírtam magammal és ellőttem ma reggel egy tesztet😊 1 éve próbálkozunk
Drukkolok magunknak lányok!🤞😊
Gratulálok 14-es :)
Vannak/voltak tüneteid?
Gratulálok 14. Boldog babavárást kívánok!
Én sajnos elszóltam magam, délutánra megérkezett a nemvárt. 😢
Gratulálok 14.!! :)
Kedves kérdező, nagyon sajnálom :(
Én ebben a hónapban kezdtem el méhpempőt enni a férjemmel együtt.
2 dokinál voltam (igen, tudom, hogy meg szokták várni az 1 évet, de na... nem egyszerű ez), mindkét helyen azt kaptam, hogy minden a gondolkodáson múlik. Azóta eltelt két "gondolkodásmentes" hónap...
Kitartást neked és mindenkinek!
Femibion 0 és d vitamin, amiket én még szedek
Kedves kérdező, sajnálom. Új ciklus új remény!
Én most nagyon úgy érzem meg fog jönni reggelre :( Mellbimbóim továbbra is nagyon fájnak.
Most épp nagyon erősen mensi görcsöm van, ilyen érzésnél már vérezni szoktam. Ma nagyon megszédültem, kicsit reménykedtem, de most nagyon úgy érzem nekünk sem sikerült.
Na de mindenkinek sok sikert!
18-as.
Megkérdezhetem hogy milyen méhpempőt szedsz?
19
Ez tüneteknek hangzik. Hanyadik Dpo-n vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!