Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július végén tesztelők vannak? :)

Július végén tesztelők vannak? :)

Figyelt kérdés
Én 21.-re nem várom. 9. próbálkozós hónapunk. Valaki hasonló helyzetben? Nagyon lassan telik az idő :(
2023. júl. 17. 09:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta méhpempőt vettem méhészetből. Kicsit fura íze van, de mézzel összekeverve elviselhető.
2023. júl. 20. 09:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok.

Nem tudom hanyadik dpon járok, sajnos most nem figyeltem. A tünetek meg pontatlanok.

Az utolsó két ciklusom 35 napos volt.

Most 30.napon vagyok negatív facelle teszt (mintha lenne rajta valami, de én minden teszten tudom hol nézzem, így szerintem a reagenst látom)

Kisfiammal 10.dpon pozitív volt a facelle ami nagyon halvány volt, de fotózható.

Ha 35.napos lenne ez a ciklusom is, akkor 9-10.dpo lehet ma.

Egyébként 31-32 napos ciklusaim vannak, de a nyár úgy tűnik bekavart xD

Két nap múlva tesztelek még egyet, ha nem jönne meg.

2023. júl. 20. 20:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

7es vagyok aki holnaputánra nemvárja

Eddig még nemteszteltem, de tegnaptól elkezdett a derekam fájni és ahasam alja is tompán

Eddig nemvolt így, de minden hónapban más pms tünetem volt ígylehet ez most ilyen és így jelzi a menzit

Kedves kérdező, nagyon sajnálom de legalább új eséllyes indulsz:)

És a pozitív tesztelőnek gratulálok :)

2023. júl. 22. 11:19
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
En is holnap utànra nem vàrom. Leszakad a dekeram, gorcsol a hasam 1 hete. Ma egesznap szedultem,. De hat 12. DPO, facelle 10es erzekenysegu Negativ :(
2023. júl. 22. 14:49
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 8-as vagyok. Nekem a mensi nagyon erős görcsökkel, barnázással szokott megjönni, de feltűnt, hogy enyhe szúrkálós, görcsölgetős érzésen kívül semmi még, így tesztet csináltam tg du, ami kb már pár másodperc múlva pozitív lett. Nem akartam elhinni, mert 1 hónapja volt az esküvő, épphogy csak elkezdtük a babaprojektet, gondolva hogy úgyis hónapok, amíg összejön. Pont tg előtt mondtam a páromak biztos progi hiányom van, és nehezen tudok majd teherbe esni, csináltassunk meg mindenféle vizsgálatot stb.

Ma reggel ismét teszteltem, biztos ami biztos. Csatolom a képet. :) Igaz, kicsit halvány a csík, de pozitív :). Egyelőre még nem tudom felfogni, teljesen kábának érzem magam.

[link]

2023. júl. 23. 07:04
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok!!! :) Boldog babavàràst!! Nem semmi :)

Bar csak nekem is igy lenne holnap! :(

2023. júl. 23. 07:07
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :) ez nem halvány.... nekem ilyen volt, mikor már majdnem két hete késett, soha nem lett erősebb :)

Sajnos nekem még mindig negatív a tesztem, talán 2 nap van még a nemvártig. :(

I.

2023. júl. 23. 11:45
 28/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok

7-es és 23-as vagyok

Mára nemvártam,és sajnos kezd is megjönni

De mindenkinek drukkolok :)

B.

2023. júl. 24. 10:07
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma meg is jött. Na de majd legközelebb :)

Mindenkinek mielőbbi sikert!

I.

2023. júl. 24. 10:51
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

25-ös vagyok.Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon kedvesek vagytok!

Drukkolok én is mindenkinek!!

2023. júl. 24. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!