Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július végén tesztelők vannak? :)

Július végén tesztelők vannak? :)

Figyelt kérdés
Én 21.-re nem várom. 9. próbálkozós hónapunk. Valaki hasonló helyzetben? Nagyon lassan telik az idő :(
2023. júl. 17. 09:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Én is kb 21-re nem várom, de egy ideje nem lh tesztelek és hosszabb ciklusaim vannak. Tünetek alapján lőttem be kb mikor volt ovum, így azt mondanám legkésőbb péntekre nem várom.

Egyetlen fura tünetem van, eléggé fáj négy napja a mellbimbóm...csak az és eddig mensi előtt telibe fájtak a melleim vagy egyáltalán nem fájtak. Voltam már terhes kétszer is, de csak egy ment végig.

Most szeretnénk még egy gyermeket, de nehezen tudunk időben együtt lenni :) most ez a ciklus szuper volt ezen a téren...aztán marad a várakozás. Persze ma reggel csináltam egy tesztet, x-epilt....ne kérdezd miért xD tudtam, hogy ilyen korán ezzel tesztelni hülyeség, de azok a fránya cicik és, hogy nem tudom az ovum pontos idejét...na hát inkább teszteltem azzal ami itthon volt.

2023. júl. 17. 09:46
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én24-re nem várom, egyenlőre semmit különöset nem érzékelek. Ez a 2.próbálkozós hónapunk. Második baba lenne :)
2023. júl. 17. 09:52
 3/35 anonim ***** válasza:
Nekünk sajnos a július nem sikerült. Februárban volt egy vetélésem (előtte 9 hónapig próbálkoztunk). Most ez volt a 4. próbálkozós hónapunk.
2023. júl. 17. 13:17
 4/35 A kérdező kommentje:

1-es próbáld meg egy pár nap múlva hátha. Gyanús :)

Kitartást, minden hónap egy újabb lehetőség.

Borzasztó érzés csak várni hónapokig.

2023. júl. 17. 13:36
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
26-ra nem várom, ez a 7. hónap. Egyre több ismerős lesz terhes vagy most szült. Néhány ismerős van, akikkel kb egy időben kezdtünk próbálkozni, mindenki terhes, csak én nem, jönnek a sajnálkozó tekintetek.
2023. júl. 17. 14:27
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 24.-re nem várom, ez a 4. próbálkozós hónapunk, első baba lenne 🙂
2023. júl. 17. 14:30
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozok :)24ére nemvárom

Mindenkinek drukkolok, B

2023. júl. 17. 15:34
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok. 22-re nem várom, igaz sok reményt nem fűzök hozzá, mert első próbálkozós hónapunk. Múlt hét közepén éreztem egy nagyon fura szúrást az alhasamban, és feszültek nagyon a melleim, de azóta csak a szokásos PMS tüneteim vannak, szóval szerintem meg fog jönni a hétvégén.
2023. júl. 17. 19:05
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
24-re nem varom, ez a masodik gyogyszermentes honap. Valamelyik nap pozitiv terhessegi tesztem volt almomban. Elso kozos babank lenne.
2023. júl. 17. 22:35
 10/35 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Még mindig tart a mellbimbó égő érzése ami rám soha nem volt jellemző. Gyakorlatilag 5 napja folyamatosan. Napok óta görcsöl a hasam, ma kifejezetten csak a méhemnél érzem, ami nekem nagy reményt ad, mert a kisfiammal éreztem ilyet utoljára. Persze ezek mindig bizonytalan érzések mensi előtt, de kitudja, talán tényleg elindult valami. Annyira jó lenne :)

Csütörtök reggel tervezek egyet tesztelni. Hátha :)

Ti hogy vagytok?

Szép napot!

I.

2023. júl. 18. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!