Július végén tesztelők vannak? :)
Én is kb 21-re nem várom, de egy ideje nem lh tesztelek és hosszabb ciklusaim vannak. Tünetek alapján lőttem be kb mikor volt ovum, így azt mondanám legkésőbb péntekre nem várom.
Egyetlen fura tünetem van, eléggé fáj négy napja a mellbimbóm...csak az és eddig mensi előtt telibe fájtak a melleim vagy egyáltalán nem fájtak. Voltam már terhes kétszer is, de csak egy ment végig.
Most szeretnénk még egy gyermeket, de nehezen tudunk időben együtt lenni :) most ez a ciklus szuper volt ezen a téren...aztán marad a várakozás. Persze ma reggel csináltam egy tesztet, x-epilt....ne kérdezd miért xD tudtam, hogy ilyen korán ezzel tesztelni hülyeség, de azok a fránya cicik és, hogy nem tudom az ovum pontos idejét...na hát inkább teszteltem azzal ami itthon volt.
1-es próbáld meg egy pár nap múlva hátha. Gyanús :)
Kitartást, minden hónap egy újabb lehetőség.
Borzasztó érzés csak várni hónapokig.
Csatlakozok :)24ére nemvárom
Mindenkinek drukkolok, B
1-es vagyok
Még mindig tart a mellbimbó égő érzése ami rám soha nem volt jellemző. Gyakorlatilag 5 napja folyamatosan. Napok óta görcsöl a hasam, ma kifejezetten csak a méhemnél érzem, ami nekem nagy reményt ad, mert a kisfiammal éreztem ilyet utoljára. Persze ezek mindig bizonytalan érzések mensi előtt, de kitudja, talán tényleg elindult valami. Annyira jó lenne :)
Csütörtök reggel tervezek egyet tesztelni. Hátha :)
Ti hogy vagytok?
Szép napot!
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!