Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat, hogy a beágyazód...

Előfordulhat, hogy a beágyazódás 12-13 napig is eltart, és ezért negatív a tesztem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:46
1 2
 11/16 eszo ***** válasza:
na, csináltál tesztet???
2010. okt. 16. 16:51
 12/16 A kérdező kommentje:
igen ilyen lett : [link]
2010. okt. 16. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Gratulalok neked! megkerdezhetnem h mik voltak az elso tuneteid? mert most en is gyanakszom de meg - a teszt, s varnom kell a nemvartig..
2010. okt. 18. 15:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Nekem tej jött a cicimből (ezzel jol rámilyesztettek, hogy magas a prolkatin szintem), de más semmi, utána nem jött meg, és 9. napon lett pozitív, előtte negatívak voltak a tesztjeim, 1 hét után volt valami nagyon halvány, de arra volt aki azt mondta, hogy szellemcsík. Most már van szurka, és fáradékonyság, más semmi, bár az elsővel sem volt semmi.

Neked padig drukkolok. Mikorrra nem várod?

2010. okt. 18. 15:47
 15/16 eszo ***** válasza:

nagyon gratulálok!

vigyázz magatokra!

2010. okt. 18. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
szia en vagyok aki kerdezett a tunetekrol (az utcso) szoval 26an kene jonnie, 5en mult el, s 8. ota erzem a mellfajast, 11-12en volt mintha megjon erzes de a nap vege fele nagyon durvan am, aztan az elmult mostmar csak pici hasszurka, nyilallas olykor-olykor meg a mellfajas maradt meg mint tunet...hetvegen teszteltem egy halovvany szellemcsikosat, tegnap meg -, most varok a nemvartig h kideruljon..
2010. okt. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!