Előfordulhat, hogy a beágyazódás 12-13 napig is eltart, és ezért negatív a tesztem?
eltarthat annyi ideig..mindenkinek más a szervezete..más ütemben történnek a dolgok..átlag 10-12 nap..de lehet több is, vagy van akinek gyorsabban történik (7nap)..szóval még ne add fel!
Drukkolok!
Kedves uccsó, akkor én most "kötekednék", mert van akinek pl csak 6 hetesen mutatja ki a legérzékenyebb teszt is.
Ez csupán annyin múlik, hogy mennyi hcg termelődik, semmi máson. Nekem is jóval kevesebb termelődött(ráadásul a ciklusom is csak 26 napos) és elmúltam 5 hetes, amikor az első teszt nagyon halványan 2 csíkos lett. Rá 2 napra mentem dokihoz, ő meg már tisztán látta a petezsákot.
Nyugi kedves kérdező, ha 2 hét késés után orvos, ha még mindig negativ a teszt akkor azért ha pedig pozitív akkor azért :D
Szorítok.
"A beágyazódás 7-14 nap"
Nem. A beágyazódás a 7. naptól max a 14. napig tart, de nem tart tovább pár napnál. Semmiképpen se tart 2 hétig!
És 6-7 hetesen már van szívhang is tudtommal, tehát már nemcsak petezsák látható elméletileg. Nem lehet, hogy később lehetett a peteérésed és ezért mutatták ki később a tesztek is, és el lettel számolva a hetek? Én is több hetes terhes vagyok a menzi alapján, de tudom a peteérést, ezért 1 héttel kevesebbet kell számolnom.
Egyébként a beágyazódás 5 napig tart kb., ezért mutatják ki a tesztek a 4.héten már az esetek többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!