Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen pózban jött össze a baba?

Milyen pózban jött össze a baba?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%

Nem teljesen hülyeség a kérdés.

Olyan pózban jön össze könnyebben, ahol utána nem folyik ki az anyag. Tehát pl. háton, párnát betéve alulra.

Aki itt viccelődik, az arra gondoljon, hogy nem mindenki olyan termékeny, mint ő.

2023. júl. 7. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

11. De, hülyeség. Aminek be kell jutnia, az az ejakuláció pillanatában bejut. Állhatsz te egy hétig gyertyaállásban, parafadugóval a puncidban, attól nem leszel terhes.

Aki pedig "nem olyan termékeny, mint én", annak nem a kutyapóz vagy a lengyel csillár fog segíteni a teherbeesésben, hanem meddőségi szakember.

2023. júl. 7. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

"az ejakuláció pillanatában bejut"

Vagy később. A spermiumok ugye aktívan mozognak.

Továbbra is számít, hogy mennyi van ott a bejáratnál.

Amúgy igen: a többi tényező is számít. Csak ezeket most nem kérdezték, viszont már sokszor volt itt szó róla, vissza lehet olvasni.

Arról nem is beszélve, hogy a lelki tényezők viszont NAGYON is számítanak, és a stressz kifejezetten rontja az esélyeket.

Ha a kérdező bármi okból megnyugszik, netán még orgazmusa is lesz, akkor sokkal jobbak lesznek az esélyei.

2023. júl. 7. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Fekve
2023. júl. 7. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Kutyapózból lementünk hason fekvős pózba, aztán utána hason el is aludtam 😅
2023. júl. 7. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztosra tudom, hogy a fiunk misszionárius pózban fogant :-)
2023. júl. 7. 21:47
 17/19 A kérdező kommentje:
1 gyerekünk van és nem is tervezünk többet. Nem azért kérdeztem, hogy csináljuk, hogy legyen. Szimplán eszembe jutott, mert rgy nost terhes barátnőmmel beszélgettünk, hogy azt gondolja, állva, a mosogepnek dőlve jött nekik össze a szülinapi partimon. Nálunk... És ő azt mondja, azt hitte párna a popsi alá, meg 20 perc gyertya állás kell a gyerekhez, én meg mondtam neki, hogy a diszkóban a budiban ölben is összejöhet, ha úgy van... És innen a kérdés, nekem már tökmindegy, csak kíváncsiság, mondjuk poén lett volna.
2023. júl. 7. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kutyapózban. Akkor egyszer voltam együtt a férjemmel.
2023. júl. 7. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi csináljuk mindig, mindenhogy. Hogy pontosan melyikből lett a gyerek, azt meg nem tudom mondani.
2023. júl. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!