Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti melyik sex pózban estetek...

Ti melyik sex pózban estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Persze ha emlékesztek rá. :) hallottam olyan pózokról ami segít teherbe esni.. Kíváncsi vagyok, hogy valakinek bejött -e a póz.

2016. aug. 1. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Lovagló.ha jól emlékszem mind3mal
2016. aug. 1. 18:30
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
állandóan kutyában nyomjuk néha közben variálunk de az eleje me a vége mindig az szóval valszeg amikor teherbeestem akkor is úgy csináltuk.
2016. aug. 1. 18:30
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól emlékszem misszionárius.
2016. aug. 1. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Misszionárius, lovagló, kutya. De egyébként az segít, ha te vagy hanyatt és főleg, hogyha utána nem, vagy nem rögtön kelsz fel az ágyból. Már ha amúgy nem esel könnyen teherbe. Nekem hátrahajló méhszájam van, mégis azonnal teherbe esek, ha akarok.
2016. aug. 1. 19:13
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Csak nem egy "nagyravágyó" kisfiú vagy utolsó? :D:D:D
2016. aug. 1. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
elsővel lovagló, ha minden igaz, másodikkal én félig feküdtem, férjem az ágy előtt térdelt, nem tudom ezt minek nevezik :D
2016. aug. 1. 20:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Oldalrol csinaltuk, de en inkabb voltam a hatamon, csak a csipomtol lefele doltem.
2016. aug. 1. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Misszionárius ;) 17+2 hkm
2016. aug. 1. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Lovaglo
2016. aug. 1. 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Uristen... Ilyen kerdest :D passz... Nalunk egy szexualis egyuttlet alatt nem csak egy poz van... Azt pedig nem tudhatom,hogy amikor lovagoltam az elovaladekban levo spermatol,vagy amikor pozt valtottunk es misszionariusba nyomtuk a teljes elvezesenek a seprmajabol lettek a gyerekeink 😂 nameg nem szoktam feljegyezni,hogy mikor mivel fejezzuk be es mibol lehet eselyes 😂 van aki ezt jegyzi?
2016. aug. 2. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!