Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a naptár módszer...

Szerintetek a naptár módszer megfelelő védekezés?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm elvileg mindig így csinálta, sosem védekezett. Van gyereke de az tervezett volt. Szerintetek ez beválhat?
2023. júl. 7. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ovu előtt mindig rizikós, mert nincs semmi, ami előre jelezné az ovut. Mire látszik, jele van addigra már pont késő, mivel a spermium is elél akár 5 napig is. Ovu után 3 nappaltól már mernék kockáztatni, de csak úgy, ha véletlen mégis terhes lennék nem okozna gondot.

A szabályos ciklus sem garancia, mindig van egy első alkalom amikor épp borul minden. És bizony ilyen esetekből jönnek a nem várt babák. Inkább védekezzetek másképp.

2023. júl. 7. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert ismidnek nem csúszott így be a baba, még neked lehet h befog.

Ne akkor sopánkodj majd ha abortuszra kell menned, vagy a pasid hagy ott egy fél évessel!

Ennyit nem ér egy csoda dugás se

2023. júl. 7. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem gépek.

Annyi naptár baba van, hogy ihajla!

2023. júl. 7. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak két ismerősöm lett így terhes az elmúlt hónapokban.

Mi terveztünk babát, de hiába tudtam nagyjából mikor van ovulációm, marhára napokkal későbbre csúszott és így sikerült.

Betegség, stressz, hirtelen bekövetkező pozitív vagy negatív életesemény, keményebb edzés kb. bármi befolyásolhatja az ovut és akkor hiába a naptár...

2023. júl. 7. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk 9 évig bejott. 2 baba is tervezett volt.

Most, hogy már nem szeretnénk több gyereket, nem hiszem, hogy ezt a módszert választjuk,hisz eddig ha becsuszott volna, nem lett volna gond. Én csak azoknak ajánlom akiknél ugyan úgy nem lenne probléma.

2023. júl. 8. 08:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1 évig gumi volt. Utanna 5 évig megszakítássos szeretkezés. 2 éve naptár módszerrel csináljuk. Utanna kipróbáltam a fogamzásgátlót, szedtem 3 hónapig. De sajnos abba kellet hagynom trombózis gyanu miatt. Mivel a gyógyszer felboritotta a ciklusom így nem tudtam hogy pontosan mikor van ovuláció. Addig óvatosak voltunk. Kb eltelt egy év és újra naptár módszer használtunk, egészen múlt hónapig. Még menstruáció előtt voltam 5 nappal, de állandó rosszul létem volt, vettem tesztet és halvány pozitív volt, ami 1 hét múlva erős pozitív lett. Párommal megbeszéltem és megtartjuk.
2023. szept. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!