3napja késik a menstruációm. Semmi előjel a mensinek. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Mindig óvszerrel védekezünk, nem is megy el bennem, már 3 napja késik. Történt olyan, hogy a nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül és análoztunk is óvszer nélkül , de nem ment el egyszer sem bennem, ez alapján lehet szó a terhességről? Nagyon ideges vagyok. Mindig pontos a menstruációm!
21/L
2023. máj. 6. 07:52
1/35 anonim válasza:
Valamit elhallgatsz! Ez baba lesz!
2/35 A kérdező kommentje:
Mit hallgatnék el?
Leírtam az igazságot!
2023. máj. 6. 07:59
3/35 anonim válasza:
Terhességi tesztet csináltál MÁR?
4/35 A kérdező kommentje:
Legkésőbb csak hétfőn tudok csinálni, mert olyan helyen lakom, ahol nem kapható és hétfőn tudok csak menni venni.
2023. máj. 6. 08:03
5/35 anonim válasza:
Olyan helyen laksz, ahol a patikában/drogériában nincs terhességi teszt? 😲
Azta durva! Csoda hogy van ott olyan pénisz, ami még szaporító szervként is működik.
6/35 A kérdező kommentje:
Falun lakom. Ahol olyan üzlet van, hogy örülök, hogy lehet kiflit kapni. Nem kell mindjárt ítélkezni.
2023. máj. 6. 08:50
7/35 anonim válasza:
Nem ítélkezem, amiért falun laksz. De ha már 3 napja aggódsz, és 2 napja irogatod ki a kérdéseket elmehettél volna tegnap vásárolni. Vagy a pasid, vagy akárki aki ismerős és jár a városokban
8/35 anonim válasza:
Hát ezt csak egy terhességi teszt fogja tudni megmondani neked...
9/35 anonim válasza:
Ha nem került sperma a hüvelyedbe, 100%-osan. Nem lehetsz terhes, mivel nincs mitől annak lenned.
A menstruációd meg ezer dologtól késhet.
Anál szextől meg megint csak nem leszel terhes.
10/35 anonim válasza:
Viszont análozni óvszer nélkül elég rizikós a beteségeket illetően, én inkább ez miatt aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!