3napja késik a menstruációm. Semmi előjel a mensinek. Terhes lehetek?
Mindig óvszerrel védekezünk, nem is megy el bennem, már 3 napja késik. Történt olyan, hogy a nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül és análoztunk is óvszer nélkül , de nem ment el egyszer sem bennem, ez alapján lehet szó a terhességről? Nagyon ideges vagyok. Mindig pontos a menstruációm!
21/L
Nem vagy terhes. De hétfőn vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem tudom amúgy miért lovagolsz ezen napok óta, mikor elmondásod szerint nem került a hüvelybe sperma.
Akkor mégis hogy lennél már terhes?
De mit vársz az itteni emberektől?
Nem látunk beléd, de többen le írtuk azt is hogy nem lehetsz így terhes, hacsak nem élvezett mégis beléd.
Ennél többet senki nem tud tenni, nem tud okosabbat mondani.
Viszont ha jártál valaha biológia órára, tudhatnád, hogy a sperma nem fog bemászni a hüvelyedbe.
Tehát nem tudom hogy mi van a fejedben, mégis mitől lennél terhes ha nem élveztek beléd, de még csak előváladék se került beléd, mert óvszert használtatok?!
Meg fog jönni, bármitől késhet.
Azért ez nem úgy megy hogy rád néz valaki és terhes leszel, ennyire azért nem egyszerű.
Persze a védekezés az fontos, de ti védekeztetek. Tehát a terhesség kizárható.
Viszont az análnál használjatok viccen kívül gumit, mert nagyon csúnya fertőzéseket össze lehet így szedni.
És ne idegeskedj, biztos meg fog jönni a napokban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!