3napja késik a menstruációm. Semmi előjel a mensinek. Terhes lehetek?
Mindig óvszerrel védekezünk, nem is megy el bennem, már 3 napja késik. Történt olyan, hogy a nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül és análoztunk is óvszer nélkül , de nem ment el egyszer sem bennem, ez alapján lehet szó a terhességről? Nagyon ideges vagyok. Mindig pontos a menstruációm!
21/L
20
Nagykorú vagy, tehát nem kötelező 21 évesen beszámolnod az ilyesmiről édesanyádnak.
22
Ne haragudj de ennyi idősen nem kell ilyesmiről beszámolnod.
Ne mond el kész.
Dehogy kötelező, miért is mondanék el az anyámnak ilyesmit felnőtt létemre. Nekem lenne kellemetlen.
25
Szerintem meg ez mind kamu, sok kérdést rakott fel és mindegyikben mást mondd...
Szia!
Valószínűleg csináltál már tesztet, de ha mégsem, akkor leírom a tapasztalataimat :)
Nekem is szokott késni, általában hajszálpontosan megjön, nagy viharokkal (görcsökkel, mellfájdalommal és hormonális hisztikkel) jelzi, hogy jön. De három havonta kb. játszik velem a szervezetem és nem pár napot késik, hanem egy hetet. Ilyenkor én is parázok, de alaptalan. Ha rendesen védekeztetek, nem lehetsz terhes. Ami persze nem 100%-ék, a gumi is csak 99%-ban véd meg, de nem kell aggódnod.
Ilyenkor tényleg a legjobb, ha csinálsz egy tesztet, mert nem fogsz feleslegesen stresszelni miatta. Ilyenkor a legnagyobb ellenséged a stressz, ugyanis ördögi körbe kerülhetsz miatta. Stresszelsz, mert nem jön meg, de nem jön meg, mert stresszelsz. Próbálj meg megnyugodni, és csinálj egy tesztet. Jobban fogod érezni magad :)
Kérdező, meg fog jönni, nyugi!
A ciklus nem lehet mindig pontos, ez az emberi szervezet, nem pedig svájci óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!