Fogamzásgátló elhagyása után mennyi időn belül sikerült baba? Mit szedtetek, hogy elősegítsétek?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve letettem a gyógyszert és azóta szeretnénk babát. Most E-vitamint és barátcserjét kezdtem enni egy hónapja, menzesz előtti pecsételés miatt. Ez meg is szűnt, de baba még nincs. Kinek mennyi idő volt?2023. júl. 5. 20:25
1/15 anonim válasza:
Barátnőmnek 1-1,5 évre rá sikerült.
A méhpempőt és a barátcserje kapszulát dícsérik. Ha nem is használ, akkor is van előnye ha szeded őket. Egy próbát megér.
Illetve az ovulációdat figyeled?
3/15 anonim válasza:
Nekem kicsit több mint egy évvel utána sikerült. Én az inozitolra fogom, hogy sikerült, azt ittam néhány hónapig, mielőtt sikerült.
4/15 anonim válasza:
# utolsó vagyok, bocs a szóismétlésért, most tűnt fel 🙈
5/15 anonim válasza:
9 év gyógyszer szedés után ahogy elhagytam, következő ciklusban megfogant a fiunk.
Aztán 9hónap gyógyszer után 2.hónapban lettem terhes, de elvetéltem, műtéttel fejezték be.
Majd a műtét után 30nappal pozitív lett a tesztem, megfogant a lányunk.
6/15 anonim válasza:
6 hónapot mondott az orvos hogy várjunk gyógyszer után, az első szabad szex után 17 nappal már pozitív is lett a teszt
7/15 anonim válasza:
Lindynette 30-at szedtem. Abbahagyása után kb 1.5 évig tartott,mire helyrejött a ciklusom. Utána estem teherbe.
8/15 anonim válasza:
3 hónapot vártunk, ahogy az orvos ajánlotta, utána a 2. ciklusban fogant. 7 évig szedtem a Symiciát.
9/15 mendez válasza:
Szia! Gyógyszer abbahagyása után 4 hónappal estem teherbe. Szedtem folsavat és szelént. A férjem is szedett szelént, plusz rengeteg zellert evett (a füves Gyuri bácsi tanácsára) 🙂. A kisfiunk 11 hónapos.
10/15 anonim válasza:
10 év Lindynett után a második hónapban terhes lettem. Szülés után majd 2 évig szedtem a Jangeet és lassan 1 év próbálkozás után még nem sikerült teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!