Kinek mennyi idő volt vetélés után mire teherbe esett újra? :/
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 10:46
1/17 anonim válasza:
4 hónap, viszont nekem műtéti úton fejezték be, így a hormonjaim eléggé össze-vissza voltak 3 hónapig. Szóval ha úgy vesszük akkor 1 hónap alatt sikerült :)
2/17 anonim válasza:
Két hónap.Missed ab volt,egy menstruaciot megvartuk mig megjon, aztán probalkoztunk ujbol. Akkor teherbe is estem a fiammal.
3/17 anonim válasza:
A 2. próbálkozásra sikerült, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első próbálkozós hónapban még annyira nem gyúrtunk rá, ovut se néztem…
4/17 anonim válasza:
Október 29én műtéttel fejezték be, január 14én, férjem szülinapján teszteltem pozitívat.
5/17 anonim válasza:
3 hónapot meg kellett várni, abban a ciklusban sikerült is.
6/17 anonim válasza:
Nálunk szinte pontosan egy év múlva jött újra össze
7/17 anonim válasza:
Azonnal, a következő menstruacióm mar meg sem jött. 4 hónapos a kisfiam.
9/17 anonim válasza:
Februárban elvetéltem (spontán vetélés) és márciusban pozit teszteltem 🙏🏻❤️🤍
10/17 anonim válasza:
Nekem tavaly februárban volt egy vetélésem, júniusban pozitívat teszteltem, idén februárban megszületett a kisfiam :)
Nekem rossz helyre ágyazódott be az embrió, a petevezetéken volt
:(
Szerencsére a természet megoldotta a dolgot, elment magától, nem kellett beavatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!