Kinek mennyi idő volt vetélés után mire teherbe esett újra? :/
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 10:46
11/17 anonim válasza:
Februárban vételtem el, azóta nem jött még őssze. Eleve hat hét volt mire megjött újra és csak a következő hónapban kezdtünk próbálkozni. Tulajdonképpen ez lesz a negyedik próbálkozós hónap.
12/17 anonim válasza:
Nekem még csak 2 hónap telt el, amiben próbálkozhattunk volna. Az elsőnél lekéstük az ovut, a maásodiknak még nincs eredménye, de nem vagyok valami bizakodó.😕
13/17 anonim válasza:
2hónap, műszeres befejezés után. 4 éves azóta
14/17 A kérdező kommentje:
Olyan jó olvasni akinek hamar sikerült utána :) ❤️ nekem nemkellett műszeres befelyezés sem. Spontán vetélés...
Első hónap nemsikerült, Második próbálkozós hónapban leszek mióta elvetéltem 🙏🏼 :/ sok sikert akinek nemjött még össze a baby 🙏🏼❤️ ensem adom fel
2023. júl. 2. 14:51
15/17 anonim válasza:
#14! Akkor mi egy cipőben járunk.😁Nekem is ez a 2.próbálkozós hónap azóta és nekem is spontán vetélés volt, nem kellett műtét. Neked is sok sikert!🤞
16/17 anonim válasza:
Június 14-én volt tavaly a missed ab, utolsó menstruációm augusztus 29. volt, május végén megszületett a kisfiunk. ☺️
17/17 anonim válasza:
Tavaly májusban volt spontán vetélésem. Azóta nem jött össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!