Esett már valaki közvetlen vetélés után teherbe?
Figyelt kérdés
Tehát úgy,hogy egy menstruációt sem várt meg?A doki mit szolt?Nem cseszik ilyenkor le az embert?2021. szept. 28. 06:33
1/9 anonim válasza:
Igen, én. Az orvos javasolta
Ilyenkor friss a nyálkahártya, illetve a hormonok pont optimálisan.
Normál terhesség, időben szülés, egészséges baba lett a vége.
2/9 anonim válasza:
Próbálkoztunk, de nem sikerült csak rá 4 hónapra.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem vagyok terhes,csak nekem a doki azt mondta,hogy várjunk meg egy menstruációt.Elgondolkodtam,hogy ha teherbe esnék most,az nagy baj lenne e.
2021. szept. 28. 07:16
4/9 anonim válasza:
Én is így voltam de már régen. Nagyon megijedtem. Azt gondoltam ha esetleg újra úgy járnék /vérzés, vetélés, kaparas/ akkor az már sok lenne a szervezetemnek. Szerencsére rendben vegigvittem a terhesseget. Egészséges fiam született.
5/9 anonim válasza:
Jelen. Nem szòlt semmit, nem volt dokim, csak szülèsznők. Ha beszòl, azt a betegjogi kèpviselőnèl jelenteni kell. Nem kell egy vadidegen beleegyezèse a gyerekvàllalàshoz. Ha a tested nem kèsz a vàrandòssàgra, akkor nem foganna meg a gyerek.
6/9 anonim válasza:
Jelen! Doki mondta, hogy nem kell várni semmire. A vetéléssel járó vérzésem volt az utolsó már 7 hónapja. Sokkal erősebb terhesség mint az előtte lévő kis harmatgyenge (😥)
Szerintem ki sem tudnák robbantani belőlem 🤭
Amúgy a legfrissebb ajánlások szerint minél előbb teherbeesel a vetélés után, annál jobbak az esélyei a következő terhességnek.
7/9 anonim válasza:
Jelen! :) Augusztus elején volt spontán vetélésem, az orvos 2 ciklust javasolt várni. Nem próbálkoztunk szándékosan, de szeptemberben menstruáció helyett pozitívat teszteltem megint. Egyelőre minden a legnagyobb rendben, remélhetőleg így is marad. Az orvosom az égvilágon semmi negatívat nem mondott.
8/9 anonim válasza:
Én majdnem 🙃 probalkoztunk mi is egyből utána,juniusban veteltem el, júliusban megjott, augusztusban már nem. Én még mindig rettegek de legutóbb 2 hete halistennek minden rendben volt a babaval, legközelebb 11en látom
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én 6x voltam terhes,ebből 2 gyerekem van.Szóval volt 4 vetélésem.Egy most 3 hete.A legutóbbi a kislányom előtt két és fél éve.Csak arra nem emlékszem,hogy mikor volt peteérés.Azért lepődtem meg,hogy vérzés után egy hétre létezik?!Ezek szerint létezik. :)
2021. szept. 28. 12:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!