Van olyan itt, aki vetélés után egyből teherbe esett első próbálkozásra?
köszönöm előre is a megértő válaszokat, de nemtudom ez lehetséges -e, szabad próbálkoznunk de vajon van ennek vmi esélye h azonnal van peteérés is?
korai terhesség halt el
4+ 6nál
Nem mertem próbálkozni. Kivizsgáltattam magam. IR (inzulinrezisztencia) volt az ok. Ennél pedig magas a vetélési arány, jól tettem, hogy először kezeltük ezt, és utána vágtunk bele.
Anélkül, hogy tudnád az okát, én nem próbálkoznék.
Biztos van több ilyen eset is(a saját környezetemből nem tudok példát hozni). Főleg amiatt van mert ha már egyszer létrejön, akkor az azt jelenti, hogy minden oké(legalábbis a fogantatás résszel).
Abortusz után is nem véletlen mondják, hogy ha nem akar az illető gyereket a szokásosnál jobban oda kell figyelni a védekezésre.
Én a helyedben azért legalább 1 ciklust várnék, hogy minden visszarázódjon a rendes kerékvágásba.
Mindenkepp az orvos mondja meg, mennyit kell varnod!
En 6 hetesen veteltem el osszel, veteles utan egy hettel a kontrollon azt mondta a doki minden kiurult, a mehnyalkahartya szep, mehet a probalkozas. (3. ciklusban lettem ujra terhes, o most 28. hetes :))
De valakinek javasol a doki 1-2-3 honap szunetet, szervezetfuggo.
kedves utolsó örülök h sikerült Nektek a baba.:)
köszi h írsz, az orvos azt mondta a kontrollon h próbálkozhatunk szinte azonnal tovább, addig mi óvszert használtunk, és most próbálkoztunk újra, 2 nap van a nemvártig, vetélés után 2 nap késéssel jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!