Van olyan itt, aki vetélés után egyből teherbe esett első próbálkozásra?
Figyelt kérdés
köszönöm előre is a megértő válaszokat, de nemtudom ez lehetséges -e, szabad próbálkoznunk de vajon van ennek vmi esélye h azonnal van peteérés is?
korai terhesség halt el
4+ 6nál
2017. jún. 6. 17:48
11/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. 2 nap mulva nem varom. Izgulok. Ird majd meg. En hnap tesztelek egyet!:-)
2017. jún. 6. 21:32
13/23 anonim válasza:
Sziasztok! Követem a kérdést, mi is egyből próbálkozunk most. Pozitív tesztekkel, négy nap késéssel beindult a vérzés.
14/23 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2017. jún. 7. 07:30
15/23 A kérdező kommentje:
Nekem akkor indult be amikor 5+3nal eszrevettuk h vmi nem oke. Igazolta a vervetel igy abbahagytam az utrot es ra 2 napra mar vereztem. Amugy vegig barnázgattam.
:( drukkolok nektek ma teszteltem 13 dpo negativ
2017. jún. 7. 07:31
16/23 A kérdező kommentje:
Ugy tunik valami van. Halványka pozi 3 tesztem ma! Hetvegen ujra csinalok!:)
2017. jún. 8. 12:27
17/23 anonim válasza:
Tényleg? Jajj de jó! És kb középidőben volt pé-d? Mert nekem ugyanez volt, 4 nap késéssel jött meg (elvetéltem előző hónapban). De 7. ciklusnapon vagyok ma, és még ma is volt valami kevéske véres dolog. Kíváncsi vagyok, mikor lesz pé-m.
18/23 A kérdező kommentje:
Csak kemiai terhesség volt, mert megjott 2 nap késessel. Talan majd most.:)
2017. júl. 1. 20:21
19/23 anonim válasza:
13-as vagyok. Nekünk úgy tűnik egyből sikerült, ma pozitívat teszteltem. Izgulok is, remélem rendben lesz minden. Drukkolok Nektek! :)
20/23 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz , ne aggódj!!:) boldog babavárást es gratulalok.
Köszi a drukkot. Irok majd
2017. júl. 1. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!