Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor nem kellene megjönnie?...

Mikor nem kellene megjönnie? Mult héten "ovuláltak" mikor teszteltek?

Figyelt kérdés

[link]

mult havi ciklusom 32napos volt de késöbb is volt az ovu..

2010. okt. 13. 11:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
szia.szerintem a vaterás ugyanaz mint a teszveszes-én azzal csináltam,jo de az xepil hamarabb és vastagabb csikos lett pedig az csak 25ös érzékenységű.köszi h drukkolsz!:)én is neked!várom a holnapi teszted eredményét...még én is csinálok:)szerdán v csütörtökön kellene megjönnie.
2010. okt. 19. 21:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos ma is nega :(

Neked?

2010. okt. 20. 19:54
 23/29 A kérdező kommentje:

szia.sajnálom:(

nekem még pozitiv.:)

2010. okt. 21. 07:25
 24/29 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Na csináltam és nagyon halványan pozi, de tényleg csak alig látni. Lehet beképzelem csak. Ma veszek egy clearbluet és holnap reggel azzal tesztelek.

Neked meg nagyon halkan de gratulálok!!!! :))))

Erősödik a csík az előző napokhoz képest?

2010. okt. 21. 07:33
 25/29 A kérdező kommentje:
szia.halkan én is gratulálok.:)remélem erősödni fog.:)nekem szépen erősödik:D
2010. okt. 21. 11:31
 26/29 anonim ***** válasza:

De jó hogy erősödik!!!!! Gratulaaaaaa !!!! :)))))))

Melyik napon is kezdtél el tesztelni, és melyik napon is láttál már nagyon halványan valamit?

Szted ha csak akkor látom a csíkot ha fény elé fordítom az szellemcsík?

Mert amikor megcsináltam akkor egyből láttam a 2. csíkot halványan, de amikor megszáradt akkor csak fény előtt látszik. Szted?

2010. okt. 21. 21:30
 27/29 anonim ***** válasza:

Na hogy állsz ma? :)

Mikor nem kell megjönnie?

2010. okt. 22. 07:37
 28/29 A kérdező kommentje:

szia.bocsi h tegnap nem irtam.a maim:

[link]

egyre jobban megyföl,a derekam és a hasam fájdogál..este pedig ugy fölpuffadok mint egy fiziló:)

szal ha csak egy adott fénynél látod az szellemcsík..nekem is volt.az igazi csík az rózusaszines és mindenhol látni akár fénynél,akár lámpánál,de halványan...akkor pozi..9dik dpo ota tesztelek..kb 11naptol már tényleg nem szellemcsík volt:)

szerda vagy tegnap kellett volna megjönnie...remélem nem jön meg(nem lesz baj)

hanyadik dpon-is vagy?

2010. okt. 22. 11:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Minden tüneted babás, és a görbéd is nagyon nagyon szép!!! :)))

Örülök h legalább neked összejött / még csak halkan de örülök már :) /

A PÉ től számítva csütörtökön kellett volna megjönnie, úgyhogy sztem már örülhetsz :)))))

Neked a szellemcsík az most volt amikor elkezted a 9. napon a tesztelést, vagy már korábban?

Érdekes mert nekem rózsaszín, ha fény felé fordítom és ha csak simán ránézek felülről akkor is látom és az is rózsaszín. Persze írtó halvány. De mindegy is mert ma is csináltam és nem erősödik, sőt a main nem látok semmit.

Hogy melyik dpo.n vagyok azt se tudom már. Mert a nyákom szerint a 14. napon volt PÉ( mindig 2 nappal előtte tojcsis ), akkor ma a dpo 15 és elvileg ma kellene megjönnie.

Ha a hőmet nézem akkor a PÉ:17 napon és ma vagyok dpo 12.

Mondjuk ha ez utóbbi van akkor nem nagyon esélyes mert apával előtte voltunk csak együtt :(

Szóval ez az érdekes teszt az tegnap előtt volt.

Ja igen és 5 napja egész napos émelygésem van és leszakad a derekam meg a cicim. A cicim szokott fájni de a másik 2 tünet nem volt még menzi előtt.

Bocs h ilyen hosszúra sikerült :(

[link]

2010. okt. 23. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!