Mikor nem kellene megjönnie? Mult héten "ovuláltak" mikor teszteltek?
Hú szépen alakul, látom már tesztelgetsz :)))
Az enyém ilyen:
Továbbra is úgy találom hogy 14.napon volt peteérésem. Rossz helyre húzza be. Amúgy meg ciklusnap 2-9ig nem mértem a hőmet csak beírtam valamit. Valszeg ezért is rosszul húzza be.
Most ebben a hónapban nagyon figyelem a nyákomat és az alapján is 14. a peteérés.
Te olvastad már ezt az oldalt - én most ez alapján figyelem és tényleg így működik:
szia.nagyon szép a görbéd:)mikor tesztelsz?az én tesztem ma olyan h amikor megcsináltam nega volt aztán lett egy olyan csik amit csak én látok,fénynél...férjem nem:(lehet halucinálok..
igen néztem már azt az oldalt,de nem figyelgetem..
Én valszeg holnap ellövök egy tesztet reggel, bár nagyon korai, de nem bírom ki :)))
Ma teszteltél? Jobban látszik már?
szia..teszteltél?mi lett az eredmény??:)
nekem ma nagyon halvány de kivehető lámpánál és lámpa nélkül is..remélem az lesz..bár esett a hőm.remélem nem lesz gond
Szia! Hát nem teszteltem, mert rohantam reggel. De nem is baj, majd holnap talán látok mást valamit! :)
De neked szuper hogy látszik ott már valami !!!! :))))
Nem tudsz képet felrakni róla?
Nekem tegnap esett a hőm, de ma elvileg elindult vissza.
Remélem a beágyazódástól esett tegnap :
Szia látom pozitívat teszteltél gratulálok !!!!!! :))))
De jó neked !!!! Én teszteltem de még negatív.
Milyen 25-ös teszttel csináltad?
szia:) halványan de pozi.a 10es érzékenységű naprol napra sötétedik.a 25ös az halvány:x-epil..aucsahnba tescoba kapni..nagyon jo.mult havit is ő mutatta de az elment..remélem most szerencsés leszek:)
te milyennel teszteltél?
Én vaterással csináltam. Az jó szted?
Nagyon drukkolok hogy maradjon a baba!!!!!!!!!!
Mikor lenne a mensi napod?
Holnap reggel is írj hogy mi lett, én is megírom, mert holnap is tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!