Ilyen esetben nagy valószínűséggel ki az apa?
Sziasztok.Én nem vagyok terhes de még egy ideig nem is tervezem,de annyi teherbe eséses sztorit hallottam már és elgondolkodtam néhány helyzeten/szituáción.Ugye bár tudjuk azt hogy elő váladéktól is teherbe lehet esni mint hogy azt is nem mindig van előváladék,de azt is hogy a spermiumok elpusztulnak levegő hatására.Na most mi van akkor ha:
Egy nő egy héten belül 2 férfivel volt.(mondjuk szerető és férj vagy nem tudom egyéb párosítás)És teherbe esik.Van az egyik pasi akivel bár szeretkezett de a férfi nem ment el.Meg a másik aki elment de a nőre élvezett majd vissza tette a péniszét és folytattak egy olyan "menetet " amiben már nem ment el ez a férfi se másodszorra.
Ilyen esetben ki lehet a gyermek apja nagyobb valószínűséggel?! Esetleg százalékban tudnátok tippeket adni vagy meg indokolni a válaszaitokat?!
Ne haragudjatok hogy ilyen buta kérdéssekkel jövök de szerintem ez bárkivel megeshetne vagy talán meg is esett már valahol valakivel.És nagyon elgondolkodtató feltevés.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
25/N
1. a spermium nem pusztul el a levegőn!!!!
2. a petesejt 24 óráig életképes, nem 2-3 napig.
3. Én 40 éves vagyok, de sosem voltam ilyen helyzetben. Nem fekszem le össze-vissza faszikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!