Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben nagy valószínűsé...

Ilyen esetben nagy valószínűséggel ki az apa?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Én nem vagyok terhes de még egy ideig nem is tervezem,de annyi teherbe eséses sztorit hallottam már és elgondolkodtam néhány helyzeten/szituáción.Ugye bár tudjuk azt hogy elő váladéktól is teherbe lehet esni mint hogy azt is nem mindig van előváladék,de azt is hogy a spermiumok elpusztulnak levegő hatására.Na most mi van akkor ha:

Egy nő egy héten belül 2 férfivel volt.(mondjuk szerető és férj vagy nem tudom egyéb párosítás)És teherbe esik.Van az egyik pasi akivel bár szeretkezett de a férfi nem ment el.Meg a másik aki elment de a nőre élvezett majd vissza tette a péniszét és folytattak egy olyan "menetet " amiben már nem ment el ez a férfi se másodszorra.

Ilyen esetben ki lehet a gyermek apja nagyobb valószínűséggel?! Esetleg százalékban tudnátok tippeket adni vagy meg indokolni a válaszaitokat?!

Ne haragudjatok hogy ilyen buta kérdéssekkel jövök de szerintem ez bárkivel megeshetne vagy talán meg is esett már valahol valakivel.És nagyon elgondolkodtató feltevés.:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

25/N

2010. okt. 13. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. a spermium nem pusztul el a levegőn!!!!

2. a petesejt 24 óráig életképes, nem 2-3 napig.

3. Én 40 éves vagyok, de sosem voltam ilyen helyzetben. Nem fekszem le össze-vissza faszikkal.

2010. okt. 13. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
+védekezni is kellen,ha már olyannal fekszik le valaki aki nem a férje,nem a barátja...már csak a betegségek elkerülése érdekében is!!:)
2010. okt. 13. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Szendi Gábor a "Nő tündöklése és bukása" c. könyvet... ott ilyesmire ki tér. A "kutatásai" szerint mindenki akinek van szeretője és nem védekeznek, sokkal valószínűbben esik teherbe tőle mint a férjétől még akkor is ha vele ritkábban van :) Persze ez lehet csak érdekesség, de bár emberek vagyunk (nem állatok), de a szaporodási, fajfenntartási ösztön ugyanúgy működik. Állítólag a férfiaknak az a fontos (ne értsétek félre, nem az életben hanem mélyen ösztön szinten) hogy minél több helyen utódot hagyjanak... a "szerető" pozíció sokkal kedvezőbb a spermiumoknak. EZT CSAK LEÍROM MERT OLVASTAM, NEM EGYET ÉRTEK VELE, CSAK HÁTHA EZ IS ÉRDEKES A KÉRDEZŐNEK, vagy másnak. Azért talán elgondolkodtató, mert azt már több helyen is olvastam, hallottam hogy ha egy férfi igazán kívánja a szexet és nagyon "fel van izgatva" akkor jobb eséllyel jön létre a megtermékenyülés a spermiumok minősége vagy mennyisége miatt... Ebben azért talán lehet valami. Én abban pl. hiszek hogy egy férfinek kevésbé "izgalmas" megtermékenyíteni egy nőt aki csak arra hajt. Na ennyi, befejezem az eszmefuttatásom :)
2010. okt. 13. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!