Ilyen esetben nagy valószínűséggel ki az apa?
Sziasztok.Én nem vagyok terhes de még egy ideig nem is tervezem,de annyi teherbe eséses sztorit hallottam már és elgondolkodtam néhány helyzeten/szituáción.Ugye bár tudjuk azt hogy elő váladéktól is teherbe lehet esni mint hogy azt is nem mindig van előváladék,de azt is hogy a spermiumok elpusztulnak levegő hatására.Na most mi van akkor ha:
Egy nő egy héten belül 2 férfivel volt.(mondjuk szerető és férj vagy nem tudom egyéb párosítás)És teherbe esik.Van az egyik pasi akivel bár szeretkezett de a férfi nem ment el.Meg a másik aki elment de a nőre élvezett majd vissza tette a péniszét és folytattak egy olyan "menetet " amiben már nem ment el ez a férfi se másodszorra.
Ilyen esetben ki lehet a gyermek apja nagyobb valószínűséggel?! Esetleg százalékban tudnátok tippeket adni vagy meg indokolni a válaszaitokat?!
Ne haragudjatok hogy ilyen buta kérdéssekkel jövök de szerintem ez bárkivel megeshetne vagy talán meg is esett már valahol valakivel.És nagyon elgondolkodtató feltevés.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
25/N
Mert ugye annak a férfinek is lehet hogy volt előváladéka.
De lehet az is hogy a másik férfinél levegő hatására elpusztultak a spermák.
"Bárkivel megeshetne".. TÉNYLEG???
Amúgy ezt nem lehetne egyértelműen megmondani.
Bármelyiktől lehet a baba! Mi megszakítással védekeztünk, nem élvezett el bennem a férjem, mégis terhes lettem! A pete érést sem tudja az ember pontosan mikor lehetett, sőt, ha pete èrésed vilt, ennek vagy annak a férfinak a spermài is benne lehetnek a nőben, ès kitudja melyik èrt célba, mert a sperma, és a pete is 2-3 napig életkèpes!
Ilyen estben csak a sms vizsgálat a biztos!
Bocsi, dns vizsgàlat:)
Levegőn nem Puszzul el az összes sperma! Mi van ha valaki spermát ad le lombikhoz, azok is levegőn vannak egy darabig, mègis rengeteg marad èletkèpe!
Az előváladékban pedig megint szép számmal vannak spermák, és sex közben is lehet pár sperma ami kibújik!
Na most tegyük fel szerdán volt peteèrésed, kedden sexeltél azzal aki nem élvezett beléd, akkor szerda csütörtök pénteken szombat van esèlye annak hogy tőle van a baba! De ha közben pénteken vagy szombaton sexeltél a pároddal aki visszatette a péniszét spermàsan, akkor annak is ugyan annyi esèlye van!
Szóval 50-50%!
Ezt még a doki sem mondja meg kié a gyerek, csak dns vizsgálat után!
De ha valaki félrelép, akkor minimum védekezzen, mert így tönkre megy a kapcsolata a férjjel, mert kinek kell egy asszony aki félre lépett, terhes és nem tudja kié a gyerek! A szetető meg szèpen lelèp, mert az meg csak sexet akart!
Sms vizsgálat? :D Talán inkább DNS...
Erre 100%-ra tényleg csak a dns vizsgált ad választ, a többi csak találgatás. Amúgy azért a magzat korából le lehet vonni bizonyos következtetéseket. A korai időszakban a magzati máretekből szinte napra pontosan ki lehet számolni, mikor történt a fogantatás. +- 2-3 nap eltérés belefér, de annál több nem nagyon. És akkor pl. ha a másik fickóval csak egyszer volt, és az jóval eltér attól a dátumtól amit fogantatásnak kiszámoltunk, akkor ki lehet zárni az ő apaságát. De ha rendszeresen volt mindkettővel, akkor ez a módszer sem működik.
Volt itt már ilyen kérdés, és az valódi szituáció volt, és simán kiszámoltuk a nőnek, hogy ki az apa. És szerencsre az volt, akit ő is akart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!