Mindenki csinál több tesztet? Most már csak ezen fog járni az eszem?

Teljesen normális,ne aggódj!
Ha jól esik,csináld meg a többi tesztet is,de így is tuti,hogy babád lesz jövőre!:)
Gratulálok,nagyon boldog babavárást!
Majdenm 6 hós kicsi fiú anyukája

Én is így voltam, az első tesztet másik négy követte... :) sőt, most kb. 6 hetes vagyok és ma is csináltam egyet, hogy megvan-e még! :)
Nekem kb. 1 hét kellett mig felfogtam, és most már kb. 1 hónap eltelt és minden gondolatom ez körül forog, bár ma egy kicsit megijedtem mert volt egy vérfolt a bugyimon, de az orvos azt mondta ne izguljak, csak feküdjek!
Boldog babavárást!

Szia! Én pont hogy nem merek többet tesztelni! Vasárnap lettem + és annyira örülök/örülünk! Átfutott az agyamon nekem is és a párom is kérdezte, hogy nem veszünk-e még 1-et, de azonnal rávágtam, hogy nem, mert csak - irányba csalhat (ami tudom, hogy nem feltétlenül igaz)! Szóval félek, nehogy esetleg nega legyen a következő teszt...
Amúgy én is egyfolytában erre gondolok, meg hogy mit ehetek, mit nem, stb. Sztem ez normális, főleg ha nagyon vágytál babára! Ráadásul világgá kürtölnénk, de meg akarjuk várni a januári orvos látogatást!
Boldog babavárást! :-)

Gratula!!! Legyél nagyon boldog és pihenj sokat! Én is csináltam párat. öröm volt nézni a napról napra erősödő csíkot. Szétkürtöltem volna az egész földkerekségnek. aztán a második uh-n már nem látszott semmi. felszívodott a magzat. A természet szelektált. De már alig várom a következő lehetőséget, hogy újra terhes lehessek és akkor is csinálni fogok nagyon sokat, hogy lássam a csíkot.
Boldog babavárást!

Én is pont így voltam. 3 tesztet csináltam két nap alatt. Mivel mindhárom tesztnél halvány volt a csík, ezért a férjem is elvégzett magán egy tesztet, hogy összehasonlíthassuk. Így már tényleg elhittem, hogy terhes vagyok, mert ugye a férjem tuti nem lehet az, de nála csík sem volt! :-)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!