A ma reggeli tesztem milyen?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy furi tesztem, de elég sok rosszat hallottam róla utólag. Ezért még tegnap vettem a gyógyszertárban egy érzékenyebb tesztet (Predictor sajnos nem volt, pedig azt akartam venni). Erre ma reggel megint egy olyan semmilyen halvány vonalka lett a teszten.
Szerintetek akkor ezek a tesztek hibásak vagy mind ilyen vagy száradási csíkosak? Mindent a leírás szerint csinálok, nagyon figyelek arra is hogy ne áztassam el. Szombaton kell megjönnie. Mondjuk nem csodálkoznék ha negatív lenne, mert rendes menzeszgörcseim vannak.
2023. jún. 28. 06:36
31/34 anonim válasza:
Én nem várnék hétfőig🙈🙈🙈2 predit vennék és egyet megcsinálnék, engem még az nem csapott be, de ha negatív, elraknám a másikat hétfőre. 😉
32/34 anonim válasza:
Nekem pont volt olyan, hogy a gólyahír teszt elég halvány volt reggeliből is, a prediről meg napközbeni tesztnél is majd' leesett a csík. Kettőt vegyél!
33/34 anonim válasza:
Epp most csinaltam ugyan ilyet nekem ho mezo szoval a tied az szerintem pozi lesz. Majd ird meg mi lett!!
34/34 anonim válasza:
Szóval azok a normális válaszok, akik szerint van rajta valami? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!