Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ma reggeli tesztem milyen?

A ma reggeli tesztem milyen?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy furi tesztem, de elég sok rosszat hallottam róla utólag. Ezért még tegnap vettem a gyógyszertárban egy érzékenyebb tesztet (Predictor sajnos nem volt, pedig azt akartam venni). Erre ma reggel megint egy olyan semmilyen halvány vonalka lett a teszten.

Szerintetek akkor ezek a tesztek hibásak vagy mind ilyen vagy száradási csíkosak? Mindent a leírás szerint csinálok, nagyon figyelek arra is hogy ne áztassam el. Szombaton kell megjönnie. Mondjuk nem csodálkoznék ha negatív lenne, mert rendes menzeszgörcseim vannak.

2023. jún. 28. 06:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%

Addig figyelj magadra kicsit, pihenj, egyél valami finomat,légy jól és teremts magadban harmóniát :)

9hónapot vártam, minden hónapban teszt,aztán már ovulacios teszt is...

El kellett engednem egy kicsit,mert már sok volt.A férjemnek is. Magamra figyeltem, talpmasszázs,fodrász,manikűr,pedikűr, befelé figyelés . Semmi időzített szex, semmi ovulaciós teszt és amikor az elégedés utáni első mensim egy hetet késett akkor vettem tesztet. Két csík lett.

2023. jún. 28. 09:41
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
Ez negatív.Ha szombaton kell megjönnie, akkor ha nem jön, akkor vasárnap reggel csinálsz egyet,és kiderül.Írtuk már,ennyivel előtte egy teszt se mutatja ki,kivéve,ha előbb fogant.A 6 nappal előtte is ,az csak a duma,hogy jó sok tesztet elhasználjon aki nem tud várni.
2023. jún. 28. 09:43
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
23# lehet tesztelgetni és izgulni , én is szoktam. De minek feltöltögetni?
2023. jún. 28. 10:13
 24/34 anonim ***** válasza:
52%

26

Mindenki máshogy gondolkodik

De tény hogy amit ő ide tölt az full negatív.fix ovu után már lehet halvány pozitív egy teszt de az is biztos hogy napról napra erősödni kell. Itt semmi iylen nem látható.

2023. jún. 28. 10:32
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
Predictort vegyél. Az kimutatja már ha van baba :)
2023. jún. 28. 10:54
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
#20. És miért nem tesztelsz továbbra is? Ha már sosem zavart, hogy nincs értelme, akkor most sincs akadálya😅
2023. jún. 28. 11:37
 27/34 anonim ***** válasza:
17%

26

Te egy igazán értelmes idióta vagy!🤣🤣🤣

Tipikus nincs élete és ide jár "vicceskedni"

Sajnálom az ilyen embereket. Szörnyű lehet ha csak ennyi örömöd van!

2023. jún. 28. 11:53
 28/34 anonim ***** válasza:
38%
Ne írjatok már ennyit ! Nem győzöm nyomni a piros kezeket
2023. jún. 28. 12:39
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik normális válaszokat adtak. A többi meg hagy főjjön a levében csajok! 🥰❤️ Ha hétfőn tesztelek, megírom az eredményt. És némelyikőtök kapaszkodjon meg: FEL IS TÖLTÖM MAJD! 🙃😄 Addig is jó kommentelés a savanyúkáposztàknak.
2023. jún. 28. 12:47
 30/34 anonim ***** válasza:
41%
Én látom rajta a csíkokat. 8.dpo-n ilyen volt az enyém is. A férjem nem látta azt még (csak a 9-en). Te is vhol a 8 körül lehetsz most. Drukkolok 🤗
2023. jún. 28. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!