A ma reggeli tesztem milyen?
Tegnap volt egy furi tesztem, de elég sok rosszat hallottam róla utólag. Ezért még tegnap vettem a gyógyszertárban egy érzékenyebb tesztet (Predictor sajnos nem volt, pedig azt akartam venni). Erre ma reggel megint egy olyan semmilyen halvány vonalka lett a teszten.
Szerintetek akkor ezek a tesztek hibásak vagy mind ilyen vagy száradási csíkosak? Mindent a leírás szerint csinálok, nagyon figyelek arra is hogy ne áztassam el. Szombaton kell megjönnie. Mondjuk nem csodálkoznék ha negatív lenne, mert rendes menzeszgörcseim vannak.
Rossman sincs körülötted? Facelle is mutatja korán.
Én úgy voltam vele ha már 2 másfajta teszten dereng valami az nem véletlen
Nem vagyok felháborodva. Szerintem ezt csak te gondolod. :) Ne sértődj meg kérlek.
Mellékesen, én ezen a kérdèsen kívül egyet írtam ki tegnap. Feltételezem, te az összes teszttel kapcsolatos kérdés kommentszekciójában jelen vagy. De lehet te az összes hasonló kérdést hozzám kötöd majd ezentúl, mondjuk nem zavar.
Egy másik kommentre válaszolva:
Igen, egy másik tesztet is szerzek ma. Pont a Predictor Esrly-t akarom valahol levadászni, Rossmanban hátha lesz, munka után beugrok oda. :)
Figyi engedd ezt el egy kicsit...nézz filmet, olvass könyvet...
Tudom milyen nagyon várni a 2.csíkot,sokáig vártam. Akkor lett második csík,amikor egy picit el tudtam engedni a témát és másra is figyelni és nem idő előtt naponta pisilnem csíkokra.
Ebbe bele lehet ám zakkanni. Mert ha terhes vagy ott van még a 14.hétig a vetélés kockázata, közben is jöhetnek görcsök,vérzések...
Fogadd el,hogy ha most már benned van akkor 2het múlva is ott lesz ha nem most kell hogy anya legyél akkor hiába magyarázol bele még egy csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!