Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

19hónapja szültem, 9 hónapja fogamzásgátlót szedek.

Eddig ugy volt, penteken abbahagytam, vasarnap görcsöltem, hétfőn megjött

Múlt hónapban 2 napig tartott az 5 helyett a megvonásos.

Ebben a hónapban már az utolsó héten végig barnáztam. Behalucináltam kb magzatmozgást is. (Van mar 2 gyerekem). Pénteken abba is hagytam a gyógyszert, ahogy kellett, vasarnap semmi, tegnap nem jött meg, ahogy ma sem.

Ma vettem a patikában edgy predictort. Másik 2 terhességem a nemvárt nap erősen kimutatta délután.

Megcsináltam, nem nyugodtam meg. Én szemmel latom a csikot. Hiába fotózom, ott viszont nem látszik.

Dokit hívtam, annyit mondott, erre nem tud mit mondani, 3 hét múlvára ad időpontot.

2023. jún. 6. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ahol nem látszik a fotón csak szabad szemmel..az biztosan negatív
2023. jún. 6. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
nem feltétlen az enyémhez kb szemüveg kellett hogy lássam a 2 csíkot nemvárt napján szóval nem feltétlen negatív.
2023. jún. 6. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

2 nap múlva ismételj ha nem változik akkor nincs ott semmi. De egy képet felrakhatsz,

[link]

[link]

Nekem ilyenek voltak majd már tényleg jól látható lett

2023. jún. 6. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Miért pontoztátok le a 3-ast? Tele van ez az oldal madárijesztőkkel🤦‍♀️ Mit nem lehet azon elfogadni, hogy valakinek már a nem várt napja előtt pozitív a tesztje? Fájdalmas vagy mi? Nem vagyunk egyformák. Van, akinek nem várt napján is alig látható. Attól még pozitív ez is, az is. Az más kérdés, hogy lesz e belőle egészséges terhesség.
2023. jún. 7. 06:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Este mér ránéztem a tesztre. Hatarozottan szürke volt a 2.csík.

Direkt azért vettem ezt a tesztet, mert erről cska jókat olvastam. Erre ez szellemcsíkos 🤦‍♀️

Hajnalba arra keltem, hogy görcsölök, reggelre megjött.

2023. jún. 7. 08:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!