Akinek PMS tünetei szoktak lenni, akkor is volt mikor terhesek lettetek? Abban a hónapban?
Teljesen olyan volt a nembart elott egy nappal es a nemvart napjan misnmint amikor meg szokott jonni.
Gondoltam elengedem azt a honapot,nem sikerult .
Azta ket nap mulva sem jott meg,csinaltam tesztet
Es pozitiv lett.
Nekem volt abban a hónapban is. Hab a tortán, hogy a nemvárt napján mentem nőgyógyászhoz, csinált rákszűrést, és megkérdezte, hogy mikor esedékes? Mondtam neki, hogy a napokban.
Aztán hazafele beugrottam egy tesztért, mert a pms tünetek alapján már kb. ömlenem kellett volna.
Es elirtam egy csomo szot,sietve irok,bocsi.
2
Először ikrekkel, minden pms elmaradt, már rég késett mikor eszembe jutott, hogy már mensiznem kellett volna. (mindig erős pms tünetek gyötörtek egyébként)
Másodiknál, átlagos pms és 10dpo-tól erős émelygés egészen az első trimeszter végéig. (10.dpon, az émelygés és fura hasfájás miatt teszteltem délután, facelle teszt halvány pozi lett)
Most olyan másabb mint szokott. Hol erősebb hol gyengébb, de teljesen más érzésem van.
Nagyon remélem, már a 11. hónapunk 😢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!