12.napon ezek jó ultrahangos eredmények? Ultragangos peteèrés követés volt
Ma vagyok a 12.napon clostilbegyt tablettát szedtem így ma voltam ultrahangon ultrahangos pete érés
követésen ez van a leleten endometrium 7mm
És bal ovarium 15,mm és 17mm ezek jó eredmények?
Teljesen jók. A többit a természet eldönti. Van akinek gyógyszer nélkül is ilyen szép mindig, van peteérés, mégsem sikerül. Ez a gyógyszer sem csodaszer, sőt, ha van valami háttérbetegség, akkor a peteérés kierőszakolása sem fog segíteni. Az okot kell kezelni, ami miatt nincs peteérés.
Remélem a dokid mindent is kivizsgált, pajzsmirigy, IR, hormonok. És nem a closty votl az első gondolata.
Mielőbbi siekrt nektek, legyetek a napokban együtt, hátha szerencsével jártok.
És hidd el, előbb utóbb sikerül :)
Ja rosszul irtam nem mukt héten hanem 2 hete írták fel a clostilbegyt tablettát .Ezek voltak április 21.en a 3. Napon az eredmények
A TSH nálam 2,360 mU/l , 0,270-4,200 a referencia tartomány
Anti TG 16,2 IU/ml nálam <40,0 a referencia tartomány
Anti TPO 21,5 IU/ml <35,0 a referencia tartomány
Tesztoszteron 1,65 nmol/l 0,00-2,90 a referencia tartomány
Prolaktin 44,27 UH ng/ml nálam 3,34-26,70 a referencia tartomány, az LH ,FSH ,és Ösztratidolnal nincs megadva referencia tartomány
A 21 napos meg a progreszteron szintem 8 volt
A progiból látszik, hogy nincs peteérés.
LH FSH arány közel 1:1 kell legyen 3. napon
Sajnálom, hogy ilyen nehezen jön össze a kis csodátok, de gyereke max annak nem lesz, akinek nincs méhe. Szóval, ne add fel, össze fog jönni :)
Közben meg néztem ezek voltak m3g az lh fsh és ösztratidol eredmények
LH 3,2 U/l
FSH 6,67 U/l
Ösztratidol 124 pmol/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!