Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12.napon ezek jó ultrahangos...

Krisztina444 kérdése:

12.napon ezek jó ultrahangos eredmények? Ultragangos peteèrés követés volt

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 12.napon clostilbegyt tablettát szedtem így ma voltam ultrahangon ultrahangos pete érés

követésen ez van a leleten endometrium 7mm

És bal ovarium 15,mm és 17mm ezek jó eredmények?

2023. jún. 1. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Tökéletes
2023. jún. 1. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jók. A többit a természet eldönti. Van akinek gyógyszer nélkül is ilyen szép mindig, van peteérés, mégsem sikerül. Ez a gyógyszer sem csodaszer, sőt, ha van valami háttérbetegség, akkor a peteérés kierőszakolása sem fog segíteni. Az okot kell kezelni, ami miatt nincs peteérés.

Remélem a dokid mindent is kivizsgált, pajzsmirigy, IR, hormonok. És nem a closty votl az első gondolata.

Mielőbbi siekrt nektek, legyetek a napokban együtt, hátha szerencsével jártok.

És hidd el, előbb utóbb sikerül :)

2023. jún. 1. 17:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, decemberben kaptam már ezt a gyógyszert akkor egyből össze is jött a baba de nem maradt meg februárban missed ab lett meddőségi Központba járok de a 3 illetve a 21 napos vér vetelen kívül semmit nem csináltak áprilisban a 3 napos vér vetelen derült ki hogy picit magasabb a prolaktin szintem arra kaptam gyógyszert illetve kérdeztem ez mitől van azt a választ kaptam vagy még a terhessegtol vagy a stressztől és nem olyan magas, az is kiderult a 21 napos vér vetelbol hogy nem volt megint pete eresem és múlt héten a konzultáción megint fel írta a clostilbegyt tablettát, több mint másfél éve probalkozunk
2023. jún. 1. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja rosszul irtam nem mukt héten hanem 2 hete írták fel a clostilbegyt tablettát .Ezek voltak április 21.en a 3. Napon az eredmények

A TSH nálam 2,360 mU/l , 0,270-4,200 a referencia tartomány

Anti TG 16,2 IU/ml nálam <40,0 a referencia tartomány

Anti TPO 21,5 IU/ml <35,0 a referencia tartomány

Tesztoszteron 1,65 nmol/l 0,00-2,90 a referencia tartomány

Prolaktin 44,27 UH ng/ml nálam 3,34-26,70 a referencia tartomány, az LH ,FSH ,és Ösztratidolnal nincs megadva referencia tartomány

A 21 napos meg a progreszteron szintem 8 volt

2023. jún. 1. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:

A progiból látszik, hogy nincs peteérés.

LH FSH arány közel 1:1 kell legyen 3. napon

Sajnálom, hogy ilyen nehezen jön össze a kis csodátok, de gyereke max annak nem lesz, akinek nincs méhe. Szóval, ne add fel, össze fog jönni :)

2023. jún. 1. 20:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Közben meg néztem ezek voltak m3g az lh fsh és ösztratidol eredmények

LH 3,2 U/l

FSH 6,67 U/l

Ösztratidol 124 pmol/l

2023. jún. 1. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Decemberben mikor kaptam clostilbegyt tablettát előtte a vér vetelen 4,volt a progeszteron szintem akkor kaptam clostilbegyt tablettát, előtte augusztusban sokal jobb volt az eredmény 38 volt akkor a progeszteron szintem de akkor a férjemmel volt probléma majd azt kezelték és után nekem nem volt jó a progeszteron szintem
2023. jún. 1. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön. Kicsit könnyebben értelmezhető lenne a mondanivalód, ha használnál írásjeleket. A mondat végére már nehéz összerakni mi is van..
2023. jún. 3. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!