Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe értelmezése? Még új...

Hőgörbe értelmezése? Még új vagyok

Figyelt kérdés

Ez az első ciklus amit mérek minden reggel digitális hőmérőt használok szájban.

Két helyen is vezetem a hőgörbét segitene valaki értelmezni?

A ciklusaim általában 32-35 naposak

Ciklus.hu

[link]

Fertility app

[link]

A hónapba keveset próbálkoztunk mindkét app máshol húzta be az ovulációt. Ez mért van? Így is sikerülhet teherbe esni, hogy ovu elött voltunk együtt?

Minden választ előre is köszönök :)

26/N

2023. máj. 21. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem mértél minden nap és ez az első ciklusod, így nem tudja mi alapján rendesen behúzni. Ha jól látom fertility friendben ki is ütötted a 20-adik ciklusnap előtti hőket a számításból, így még jó hogy nem tud belőle semmit kiolvasni...

A ciklus első napjától minden áldott nap mérni kell egész a ciklus végéig, csak úgy lesz értelmezhető a görbe.

Ez így teljesen értelmezhetetlen.

2023. máj. 21. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mintát is küldök mit kell nézni, hosszú, rendszertelen ciklusokkal.

Egy sikertelen és egy sikeres ciklus:

[link]

[link]

2023. máj. 21. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Most látom a fertilitybe pár napot elfelejtettem beírni a valós értékek a ciklus.hu oldalon van 3 napot hagytam ki ezek szerint hiba volt de köszönöm, most már ezt is tudom, hogy ez is befolyásolja.
2023. máj. 21. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már több ciklusod lesz fel íve kevésbé fogja befolyásolni, jobban felismeri a ciklusod alakulását a korábbi ciklusok dinamikájából. Az első 4-5 hónapot kell nagyon pontosan bevinni neki.

Igazából az is segíthet, ha egy pár korábbi ciklusnál csak a menstruáció idejét megadod, hogy mikor volt, abból is tudni fogja az app kB. mikor számítson ovulációra.

2023. máj. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!