Görbém értelmezésében tudnátok segíteni?
Ez eléggé anovulációsnak néz ki. Hogyan méred a hődet? Azonos időben szoktad mérni? Ha szájban akkor lehet nyitott szájjal alszol? Akkor érdemes lenne hüvelyben mérni.
Illetve a pontosabb eredmény érdekében próbáld ki a kindara alkalmazást, ahol 2 tizedesjegyig tudod jelölni a reggeli hőmérsékleted.
több helyen vezetem, de sajnos a hőmérőm 1 tizedesjegyig mér :/
azonos időben próbálom nézni, de fél óra +/- előfordul
szájban mérem, nem vagyok egy kora reggeli ember, csoda, hogy hozzászoktam, hogy első dolgom a mérés totál kómásan :D
az a baj, hogy az időjárás is elég változatos volt, a melegben nyitott ablaknál alszom, most hogy hűvös van becsuktam.
előző hónapban 21. ciklusnaptól néztem, ott nem volt ennyire változékony az időjárás, szépen ment le mensi előtt
előző 2 ciklusban ovu teszteltem, 14. majd a 15. napon volt ovum.
szoktam érezni is, szurkál, finoman görcsöl egész nap a petefészkemnél.
múlt hónapban kezdtem először a mérést és későn, mert nyaralásból akkor értünk haza, kíváncsiságból álltam neki.
ebben a ciklusban voltam 4. ciklusnapon vérvételen és megyek a 21. napon, ezért nem ovuteszteltem, de 12-13. ciklusnapon megvolt a szurkálás és a termékeny nyákom. ma vagyok 15. cn-on
de a hőm ugye nem árulkodik arról, volt-e peteérésem, majd 1 hét múlva a vérvételből kiderül
Igyekszem csak nem mindig ugyanakkor kelek, elég h.lye beosztásom van sajnos. Majd most hogy kezdődik a fiamnak a suli talán kicsit beáll a reggeli fix ébredés nekem is a szabadnapjaimon is😁
Meg majd akkor hüvelyben mérem, ebben a ciklusban marad szájban. Illetve mostanában gyakran felébredtem éjjel, volt hogy 2x is... Ezzel nem tudom mit tehetnék?
Az ébredés sem befolyásol :).
Az viszont igen, ha órákkal korábban vagy később nézed. Ha ennyirw össze vissza kelő vagy, akkor neked nem javasolt a görbevezés... csak stresszeled magad mikor lehet, hogy egyébként jó lenne. Szerintem elég lenne lh tesztelned és ovu körül együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!