Lelet értelmezése ?
Sziasztok!
Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert enyhe vérzésem volt ,de babát még nem látott. 1 hete késik,tesztek pozitívak.
Segítenétek értelmezni a leletet?
Státusz:
Ép külső genitaliak, kp. tág vagina,porto hátul.
Rendes nagy, anteflectalt uterus,szabad környezetben. Vastag hasfal.
TKP: Sima portio,zárt nyakcsatorna,minimális barnás vérzés.
UH(TVS): Rendes,nagy uterus, endometrium 9,7 mm. Sem intrauterin,sem extrauterin graviditás nem látható. Ovariumok vetületében kóros nem látható. Szabad hasüri folyadék nincs.
Köszönöm szépen a segítséget!
Ciklus vegen jellemzo adatok ahogy nezem, de nem vagyok orvos. En ebbol mint laikus arra kovetkeztetnek, hogy egyelőre vagy-vagy. Ebbol barmi lehet meg. Gondolom a dokid ase biztatni,se a fraszt radhozni nem akarta,ami jol is van igy, mert majd kiderul. Addig meg probalj meg nem idegeskedni,mert az viszont csak arthat!
Drukkolok,hogy legkozelebb mar lassa a babat!!❤
Egészséges vagy.
A terhességet még uh-n nem látja, de nem kizárt, hogy az vagy.
Ki kell várni a végét.
Érdemes 2 hét múlva ismét megnézetni, ha baba, akkor már látszani fog a 6. héten.
Szia!
Nekem egy 5 nap késésnél ugyanez volt a leletemen, de 20 mm endometrium volt. 3 héttel később már látszott a baba.
A HCG tesztet javasolnám én is.
Én is hcg vérvételt javaslok nem is értem a doki miért nem tette.
Minden esetre fura, hogy semmit nem látott. Legalább felritkulás kellett volna legyen, azt pár nappal nem várt után mindig látni és elég vékonyka a méhnyálkahártya :S
Magán vérvétel aznapi eredménnyel 3ezer forint.
Minden esetre drukkolok, hogy csak kései ovu legyen az oka a láthatatlanságnak.
Kitartás!
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál, minden szuper.☺️ Már látszik a baba, ugyan szívhangja nincs még, 5 hetesnek saccolták. 2 hét múlva megyek vissza 🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!