Hőgörbe értelmezés?
Figyelt kérdés
Melyik nap lehetett ovu? 15-én vagy csak 20-án?
Késik a mensi de teszt negatív. De ha 20-án akkor még nem késik
2018. dec. 31. 12:16
1/5 Dittte válasza:
Nekem nagyon fura, hogy leesett még 20. Cn nap után is coverline alá. Sanszosabb, hogy akkor volt az ovud, amikor az app is behúzta, mert a masodik dpo környékén van némi esés. Kívánom, hogy sikerrel járjatok, bármelyik nap is legyen! BUÉK 🎉
2/5 Dittte válasza:
Újra megnéztem a görbéd. Mindig ilyen hosszú a ciklusod? Már 40 napnál jársz? Ha csak azt nézem, hogy mikor esett le coverline alá, majd ment tartósan fölé, akkor inkabb azt mondanám, hogy a 24. Cnapodon volt ovud. De a luteális is hosszúnak tűnik (nekem), egy hozzá nem értőnek. Mivel az általaban 12-14 napos. Emiatt zárnám újra ki a korábbi napokat. Ha viszont a 24. Napon volt az ovud, akkor is 16 nap már eltelt. Érdekes. ☺
3/5 A kérdező kommentje:
Eddig 32-36napos ciklusaim voltak.
Ezért nem értem
2018. dec. 31. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!