Görbe értelmezés?
Már nem bírom követni hányadik dpo-n vagyok,de a hasam alja leszakad. Így ébredtem. Pontosan úgy,mint menstruáció előtt. Már hason sem tudok aludni,folyton azt érzem h megjött.
Ezt a hasleszakadós érzést,menstruáció előtt 1 nappal szoktam érezni. Akkor elvileg reggel megjön? :(
36,6-al szokott ovum lenni,teszt szerint is,illetve 2x mikor doki ellenőrzött,akkor is végig annyi volt. 36,4-5 volt akkor az alaphőm. Tudom a teszt nem számít,de ultrahanggal néztek.
Viszont 36,7-8-9-re még nem ment a hőm. Ezért nem tudok rajta eligazodni :(
Még esetleg lehetett a 17. napon is, de majd kiderül, mindenestre ha a hőd még pár napig fent marad, akkor biztos megvolt valamelyik napon és nem kellene még megjönnie.
Előző ciklusod miért volt olyan hosszú? Abban volt ovud?
Ez volt a novemberi babás görbém,itt elvetéltem. De azért itt is fel-fel ment 36,7-re. De csak 1-2 tizedes változás volt az alaphőhöz képest.
Nem volt hosszú ciklusom,csak pár hónapja regisztráltam a ciklus.hu-ra,2 hőt felvezettem és nem folytattam ott tovább(ezért vette hosszú ciklusnak) Nem volt szimpatikus az oldal (de mostmár igen:)) és helyette a tervezettbabán vezettem.
Szerintem jól húzta be a pét. Az a kis leesés lehetett beágyazódástól is, ahogy a pecsételés is.
Ma hogy alakut a hőd?
Jóstesztnek én nem hinnék, bár tény, hogy jó látni a két csíkot :)
ha jól húzta be a pét (én voltam az, aki szerint igen), akkor ma v holnap már tesztelhetsz sima hcgvel, 10essel ;) főleg ha a hőd is ilyen magas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!