Hőgörbe értelmezés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kicsit elbizonytalanodtam a görbémmel kapcsolatban... 12 év fogamzásgátló után most ismerem meg újra a működésem, és vannak homályos pontok. A görbém szerint november 29-én volt ovuláció. Sajnos az LH tesztek az esetemben eléggé megbízhatatlanok, mert nem tudtam őket egy időpontban végezni. A hétvégén ovus fájdalmat éreztem, tegnap csináltam egy LH tesztet, pozitív lett. A hőm ugrál, úgy látom, és ha a rendszer szerint nézem az ovut, akkor akár a december 6-i leesés lehetett beágyazódás is, nem? Vagy inkább most volt ovu? Ti ezt hogy értelmeznétek? [link]
Elnézést, hogy hosszú lett, és köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 8. 20:04
2/7 A kérdező kommentje:
Ó, nem tudom, mit rontottam el. :( ha rámegyek, nekem behozza. Így jó? [link]
2015. dec. 8. 20:22
3/7 anonim válasza:
Nem jo. Inkabb töltsd fel képként
4/7 A kérdező kommentje:
2015. dec. 8. 20:54
6/7 A kérdező kommentje:
Teljesen analfabéta vagyok én ehhez a képfeltöltéshez... Remélem, így már látható :)
2015. dec. 8. 20:56
7/7 anonim válasza:
Az ismereteim szerint ovu után 0,4 fokot kell emelkednie a hőnek, majd azt 4 napig tartania is kell. Az 5. napon vissza eshet hormonális okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!