Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez negativ teszt ugye? Nézzéte...

Ez negativ teszt ugye? Nézzétek meg legyszi.

Figyelt kérdés

[link]

Sziasztok

A helyzet az,hogy fogamzásgátló tablettat szedtem 2 even keresztül.

Április 31-en elfogyott. (Irattatnom kellett volna, csak keson kaptam időpontot nőgyógyászhoz)

Menstruációm az egesz 2 ev alatt nem volt(gyogyszer mellekhatasa), ugy h arra nemtudok hagyatkozni. Maj. 2an történt az együttlét.

Tehat 18 nap telt el.

Ma délelőtt csináltam egy tesztet ami akkor full negatív lett. Majd megneztem par ora mulva es azon en látok en nagyon halvány csíkot.

Ilyenkor mar nem értékelhető?

Kerlek segítsetek

2023. máj. 20. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak száradási csík. 18 nappal vélt fogantatás után rendes pozitív lenne.
2023. máj. 20. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Szioka!

Elsonek is minden teszten ott van h meddig lehet kiertekelni az eredmenyt, az x ido elteltevel nem valos !

Latom a halvany csikot, de mivel idon kivul lett ilyen igy en negativnak vennem es megnyugtatasra csinalnek egy erzekeny tesztet pl Predictor Early es ha azon kijon a pozi, akkor ez is az volt. :-)

2023. máj. 20. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

2es vagyok

most olvasom h 18 nap telt el az egyuttlet ota, mivel nem volt fix ovu napod hogy onnan szamoljunk es a spermiumok eletkepesek par napig igy levonhatunk belole tehat akar lehet pozitiv a teszted is, de ezt a CBt negativnak vennem mivel idon kivuli!

2023. máj. 20. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Gratulálok!!!Fiút v lányt szeretnél?
2023. máj. 20. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Miért keltessz felesleges reményt 2es? Nyilvanvaloan nem terhes.
2023. máj. 20. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5, szerintem a kérdező szàmára a remény inkább a negatív teszt.
2023. máj. 20. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:

És az elmúlt 18 napban nem volt aktus?

Mert amúgy megvonásos verzesnek kellett volna legyen már ennyi idő alatt.

2023. máj. 21. 09:22
 8/11 A kérdező kommentje:

7es: nem volt vérzésem egyáltalán a gyogyszer szedese alatt. Nem tudom hogy az abbahagyas utan mikor kelleme megjonnie rendesen..

Egyebkent igen remélem h nem vagyok terhes, de rendesen kivehető a 2. Csík kéken , csak nagyon nagyon halvány es vekony...

Hétfőn csinalok mégegy teszet

2023. máj. 21. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vehető ki. Nem vagy terhes.
2023. máj. 22. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Csináltál másik tesztet?
2023. máj. 24. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!