Mit jelent pontossan a fogantatás?
A fogantatás az aktus napját jelenti vagy azt hogy aznap fogant meg a baba?
19hetes és 5napos vagyok jelenleg. A párommal december 24-tol január 1ig voltunk együtt. Utána ő hetelni járt. A Doki szerint január 14én eshettem teherbe! Utána viszont csak január 22voltunk együtt. És 23-án. Tervezett baba lessz nálunk.
Kérem aki tájékozott ebben az válaszoljon nekem. Előre is köszönöm.
Hát ha most 19+5 vagy, akkor visszaszámolsz 17+5-öt, mivel az ovuláció 2 héttel van később, mint a számolt terhességi kor (mivel azt 28 napos ciklus szerint az utolsó menzesztől számoljàk). Ki is jön a 22.
De azért remek kapcsolat, hogy 5 év után végre összejön a gyerek, és ahelyett, hogy örülne, rögtön az merül fel benne, hogy megcsaltad.
Fantasztikus.
Az én férjemnek is volt egy ilyen kattanasa.. "biztos nem az enyém, megcsaltal, stb stb"
Pedig mindig együtt voltunk, nem járt hetelni , sem semmi. Egyszerűen csak pánikot így adta ki magából.
Na.. Amint megszuletett a gyerek, mintha az apja kopte volna ki a szájából. A férjem kicsinyített masa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!