Fogantatás alatt MRI bajt okozhat?
Szia
Nekem jó indulatu daganatom van a CT -n derült ki . De kiderült az is hogy egy 3 hónapos babám is van. Megjegyzem ,csináltam tesztet CT előtt a dokim javaslatára.negativ lett.
Féltem mikor megtudtam,bőgtem mint az ökör.Egyből nőgyógyászhoz küldtek le. Ott ultrahangon derült ki hogy egészséges a baba .
Mi terveztünk babát egy éve már.. 1 hónapig menstruációm volt.szóval így nem gondoltuk hogy pont most össze jönne ... vetélésem volt és még hozzá ikrek lehettek mert maradt az egyik.
Végig folsav tablettát szedtem!!! 3 hónapon át mielőtt teherbe estem.
Ajánlom mindenkinek mert tényleg kell.
CT megúszta a baby mert nagy már. 🙏🏼 Orvosom szerint ,"javallat" inkább okozhat maradandó károsodást. De nem mindenkinél. Terhesség védő vitamint tessék szedni!!!!!!
Család tervezés kezdetekor már azonnal.
de jobb félni mint megilyedni. CT előtt terhességi teszt , ajánlott.
Sziasztok! Nekem azt mondták a kezdeti időben, ha nem várhat a vizsgálat csak akkor csináljanak, tudtommal alá is iratnak egy papírt előtte, hogy nem vagy terhes. Ha jól tudom szétszakithatja a DNS láncot a nagyon kezdeti szakaszban.
Ez persze nem biztos, nekem ezt mondták
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!